2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقدر تاریخ دقیق نمیتونم بگم

نه من تاریخ نمیخام 

فقط میخام بدونم رفیقم ک خیلی دوسش دارم واقعا 

خیلی برام عزیزه چرا هیچی بهم نمیگه میبینم ک خیلی تو خودشه اما هیچییی نمیگه بهم 

مشکلی داره تو زندگیش ؟

فقدر تاریخ دقیق نمیتونم بگم

خوب عزیزم میتونی بگی من برمی‌گردم سره خونه زندگیم یا طلاق میگیرم . و اینکه خواهر شوهرم این آتیشو انداخته زندگیم چه مدلی تاوان میده اصلا کارمایی وجود داره؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
نه من تاریخ نمیخام فقط میخام بدونم رفیقم ک خیلی دوسش دارم واقعا خیلی برام عزیزه چرا هیچی بهم نمیگه م ...

دوستت موهاش کوتاه؟ لاغر اندام قد کشیده هست؟

یه غمی داره نه به شدت دوس نداره با کسی در میون بزاره حرفاشو

حالا نمیدونم همینجوری گفتم😂

دوستت موهاش کوتاه؟ لاغر اندام قد کشیده هست؟یه غمی داره نه به شدت دوس نداره با کسی در میون بزاره حرفا ...

مخیام بدونم چه مشکلی داره 

طاقت ندارم اینطوری ببینمش خیلی ناراحتم براش

دوستت موهاش کوتاه؟ لاغر اندام قد کشیده هست؟یه غمی داره نه به شدت دوس نداره با کسی در میون بزاره حرفا ...

عزیزم میشه بگی اقای م داره بهم دروغ میگه ؟بهش یه کار واجب محول کردم بهش اعتماد ندارم دیگه..ترخدا بگو چطور ادمی هس 😔

عزیزم لطفا اگه میشه سوال منم جواب بدین

Gh چه حسی داره بهم؟

دلیل نگاهاش چیه؟