2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست
اکثرشون خوشتیپ و موفقن ولی برای نزدیکترینای زندگیشون بدترین مخصوصا زنشون خیلی بده هیچکس حرفتو باور ن ...

دقیقاااا،همسر من همینجوره،

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم واقعا دیگه افسرده شدم منزوی شدم همش میگم این به من میگه مشکل و تقصیر از توعه نکنه واقعا اینجوریه ...

همسر منم همینطوره،کار رو به جایی میرسونن که آدم شک میکنه به خودش گ نکنه واقعا من مشکل دارم؟درصورتیکه دروغه و این ترفند خودشیفته هاس که همه چیو بندازن گردن طرف مقابل

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
مثل روباه می مونن یه وقتایی خیلی محبت میکنن و تو رو وابسته ی محبت خودشون میکنن بعد محبت رو ازت میگیر ...

اره خودشیفت ها وقتی میخوان طعمشونو اسیر کنن حتی خودشونو به مریضی میزنن الکی ترحم جلب کنن عین کفتارن خدا نصیب هیچکس نکنه ،خیلیم دروغگوان الکیم قسم دروغ میخورن خیلی ام از خودشون تعریف میکنن انقدر میگن‌طرف باور میکنه گوه خاصی هستن 

اکثرشون خوشتیپ و موفقن ولی برای نزدیکترینای زندگیشون بدترین مخصوصا زنشون خیلی بده هیچکس حرفتو باور ن ...

اره رئیس من اینجوری بود ظاهرا بسیار موجه و با وجدان و مثلا امروزی ولی کارایی میکرد ....یا باید کلا در اختیارش بودی و هرچی اونو و باندش میگفتن میگفتی چشم و احمق میشدی یا اگر جوابش میدادی یعنی زیر زیرکی کارایی میکرد ک ابروت بره در عین حال خودت گناهکار بشی یعنی کارایی با من میکرد ک نزدیک ترین همکارم باور نمی‌کرد تقصیر اونه

به نظر من شدیدا باید تخریب شخصیتی بشن یعنی مدام و هر ثانیه تخریبشون کرد تا جایی که کوچکترین اعتماد ب ...

اصلا ازشون نباید تعریف کنی یا زیاد تحویلشون بگیری بدتر میشن کلا مردارو نباید زیاد تحولی گرفت محبت میکنید صبر کنید اونم محبت کنه تعریف میکنید صبر کنید اونم تعریف کنه ،خودشیفته ها میرن سراغ زنای مظلوم و ساده و تو سری خور و مهرطلب خیلیم ماهرن تو شکار طعمشون خودشون عقاب میدونن هر پسری یا مردی گفت من عقابم فرار کنید اینا بیماری روانین هم خودشیفته هم سایکوپت و روان پلید 

وقتی هستی اذیتت میکنه وقتی میخوای بری نقش بازی میکنه نری وقتی میمونی دوباره همون ادم میشه اگه ازش تع ...

دقیقا همین حد عوضی هست بعد تو دعوا میگه برو و به درد هم نمی‌خوریم وقتی که میرم میاد گریه و زاری و التماس و در حد دو سه هفته تغییر میکنه وقتی برمی‌گردم بعدش از دو هفته  شروع می‌کنه به روال قبل کارهاش رو ادامه کیده

منم واقعا دیگه افسرده شدم منزوی شدم همش میگم این به من میگه مشکل و تقصیر از توعه نکنه واقعا اینجوریه ...

داره باهات بازی روانی میکنه مردا اینارو بهم یاد میدن چقدر ساده ایی روحو روانتو نابود میکنه بعد یا با روحیه داغونت باهات زندگی میکنه یا خیانت اکثر خودشیفته خیانتو حق خودشون میدونن ،میدونستی خیلی لوس بچه ننه ان ،برای فیلم بازی کردن گریه میکنن مردا خووشیفته همه زندگیشون اداست برای منفعتشون و طعمه بدبخت عقابهای مریض روانی بخودشون میگن عقاب چکارچی سواستفاده گرا و متجاوزان روانی 

خیلیم الکی خدا خدا میکنن که بگن‌ما ادم‌خوبی هستیم باخداییم شگردشونه مردای خودشیفته خیلیم ازخودشون تع ...

وای اره شوهر من نماز خون و در ظاهر آدم با خدا و به پارچه آقا در ظاهر دیگران در واقعیت تو زندگی مشترک یه موجود پست بعضی وقتا میگم این نماز میخونه چجوری ننمفهوه داره ظلم می‌کنه در حق من

مردای خودشیفته با غریبه ها خوبه با افراد نزدیک کاملا بیمار روانی

بله همین جوری هستش همسر منم بعضی وقتا ترس رفتن و جدایی از منو داره باهام در حد دو هفته خوبه بعدش دوباره همون اش و همون کاسه

همسر منم همینطوره،کار رو به جایی میرسونن که آدم شک میکنه به خودش گ نکنه واقعا من مشکل دارم؟درصورتیکه ...

اره واقعا فکر نمیکنم با دارو درمانی هم حتی درست بشه حتی تو قیافشم تاثیر گذاشته و زشتش کرده