بچه ها تا حالا دیدین اختلال شخصیت خودشیفته ؟ از یه مرد این اختلال رو داشته باشه جلو آشنا و مهمون و رفیق و اینجا چجوری هست با زنش و وقتی کسی نیست و تو زندگی مشترک چه جوری ؟واینکه علائم دیگه این اختلال چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سه سال خوبه ولی اگر دکتر بیاد و دارو بخوره حتما ببر اگر همکاری نکرد خودت رو نابود نکن
آخه میدونی میگه من مشکلی ندارم و قبول ندارم دارو که میگه اصلا و به من میگه تو مشکل داری برو دارو بخور نمیتونی با روش ما جلو بری جدا از خودش مادرش هم اینجوری هست بعد تو یه خونه با مادرشم آسایش و راحتی رو فراهم نکرده که هیچ زبونشم درازه که اره همه ارزوشونه همچین زندگی که برات درست کردم
اکثرشون خوشتیپ و موفقن ولی برای نزدیکترینای زندگیشون بدترین مخصوصا زنشون خیلی بده هیچکس حرفتو باور نمیکنه همیشه اون ادم خوبس ولی تمام اشغالا و عقده ها و کثیفیای ذهنشو تو وجود تو میریزه استاد باری با روح و روان هستن
همسر من هیچگونه ایرادی از خودش نمیگیره و فقط از من ایراد میگیره،حتی از نحوه راه رفتنم یا مثلا میگه فلان روز چون اونجور نگام کردی،یعنی منظورت فلان بوده..اصلا خوبیهامو نمیگه فقط ایراداتم میزنه تو سرم و یک ایراد هم تاالان از خودش نگرفته،و تمام مشکلاتشو گردن من انداخته وفرافکنی میکنه،بدبینم هست و احساس میکنم اغلب خودشیفته ها،بدبین باشن
برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
پسر خاله شوهرم. فکر میکنه بنده خاص خدا هست و هیچ کس در شأن اون نیست. حتی پدر و مادرش. زن بدبختش فرا ...
خیلیم الکی خدا خدا میکنن که بگنما ادمخوبی هستیم باخداییم شگردشونه مردای خودشیفته خیلیم ازخودشون تعریف میکنن جوری که طرف مسخ میشه میگه واقعا ادم خوبیه ها ولی همش در جهت منفعت و سواستفاده از طعمه هست خیلیم منفعت طلبن و ریا کار