2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست
انجام میدم عصبی میشه داد و بیداد و تهدید به طلاق البته من بچه ندارم مدت کمی هم هست ازدواج کردم ولی چ ...

ازت خواهش میکنم قبل بچه جداشو 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرههههههه یادم باشه منم بهش بگم 😂😂

میگه من میدونم،من می‌دونم کارمون تمومه من می‌دونم   تو فامیل جا افتاده دیگه کسی اسمشو نمیگه میگن من می‌دونم حالش چطوره مثلا

عزیزه دلم🥺

تاپیکت عالی بود دوست عزیزم 

واقعا ذهن من رو جمع بندی کرد و به یه قطعیتی رسیدم 

وفهمیدم تصمیمی که گرفتم درست ترین تصمیمه 

میگه من میدونم،من می‌دونم کارمون تمومه من می‌دونم تو فامیل جا افتاده دیگه کسی اسمشو نمیگه میگن من ...

ایده ی خیلی خوبیه 

دمت گرم 😂

ازت خواهش میکنم قبل بچه جداشو

میترسم اسم جدایی بیاد بلایی سرم بیاره تا میگم جدا میشم زود میگه صورت قشنگتو خراب میکنم جراعت داری جداشو بعد پشتوانه نداشتم من کار رو سخت کرده یبار جمع کردم از دستش رفتم مونده بودم تو کوچه بخدا هیچ کس نبود به دادم برسه باز برگشتم 😞

دقیقا بعد فکر میکنن خیلی مارو خوشبخت کردن و ما مشکل داریم🤦‍♀️

همش پول و حقوقش رو بمن سرکوفت میکنه 

تنها چیزی که اوکی هست همین حقوقشه که اونم صدبار بمن میگه سرکار برو 

منم گفتم سرکار برم تو رو میخوام چیکار 

در حالیکه من اصلا ازین مدل حرف زدنا خوشم نمیاد ولی مجبورم کرده خسته ام کرده 

تاپیکت عالی بود دوست عزیزم واقعا ذهن من رو جمع بندی کرد و به یه قطعیتی رسیدم وفهمیدم تصمیمی که گرفتم ...

قربونت برم عزیزم خواهش میکنم❤️ کمتر کاری بود که میشد انجام بدم من و امثال من به شناخت کامل از آدم های این مدلی برسیم،

میترسم اسم جدایی بیاد بلایی سرم بیاره تا میگم جدا میشم زود میگه صورت قشنگتو خراب میکنم جراعت داری جد ...

اای داد بیداد 

اینم بمن میگه من بجای مهریه دادن سرا میبرم یا آدم میکشم ولی مهریه نمیدم مگه ارث باباته 

این تیپ شخصیتا دقیقا اینقدر ترسناکن 

سعی کن کار پیدا کنی و خردخرد طلا بخری 

همش پول و حقوقش رو بمن سرکوفت میکنه تنها چیزی که اوکی هست همین حقوقشه که اونم صدبار بمن میگه سرکار ب ...

عزیزه من کاری که می‌خوام بکنم بنظرم سر کار برو یه مقدار پس انداز کن الکی بگو درنمیارم بعد پول اومد دستت جداشو فعلا الان هر چی گفت بگو باشه و با فریب کارتو جلو ببر و بعد جداشو

اای داد بیداد اینم بمن میگه من بجای مهریه دادن سرا میبرم یا آدم میکشم ولی مهریه نمیدم مگه ارث باباته ...

اره می‌خوام برم دنبال کار بعد خیلی ببخشید به لقد بزنم بهش و برم دنبال زندگی خودم به خدا سه سال عمرم با این آدم اندازه صد سال گذشت

اره می‌خوام برم دنبال کار بعد خیلی ببخشید به لقد بزنم بهش و برم دنبال زندگی خودم به خدا سه سال عمرم ...

سه سال خوبه ولی اگر دکتر بیاد و دارو بخوره حتما ببر 

اگر همکاری نکرد خودت رو نابود نکن

من تا حدودی پس انداز کردم مامانم هست خداروشکر وضع مالیشم خوبه فقط بخاطر دخترم صبر کرده بودم چون مدام ...

خب خداروشکر عزیزم شما شرایطت با من فرق می‌کنه یه مقدار که جمع کردی از این آدم جداشو منم همش میگفتم صبر کن درست میشه شاید مشکل از کنه دیدم نه درست نمیشه و فقط عمرم داره میگذره و جونیم الان میگم شده تو خیابون میمونم ولی طلاقم رو میگیرم حتی اگه مهریه نده هم راضی میشم چون خستم کرده