بچه ها تا حالا دیدین اختلال شخصیت خودشیفته ؟ از یه مرد این اختلال رو داشته باشه جلو آشنا و مهمون و رفیق و اینجا چجوری هست با زنش و وقتی کسی نیست و تو زندگی مشترک چه جوری ؟واینکه علائم دیگه این اختلال چیه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میترسم اسم جدایی بیاد بلایی سرم بیاره تا میگم جدا میشم زود میگه صورت قشنگتو خراب میکنم جراعت داری جداشو بعد پشتوانه نداشتم من کار رو سخت کرده یبار جمع کردم از دستش رفتم مونده بودم تو کوچه بخدا هیچ کس نبود به دادم برسه باز برگشتم 😞
همش پول و حقوقش رو بمن سرکوفت میکنه تنها چیزی که اوکی هست همین حقوقشه که اونم صدبار بمن میگه سرکار ب ...
عزیزه من کاری که میخوام بکنم بنظرم سر کار برو یه مقدار پس انداز کن الکی بگو درنمیارم بعد پول اومد دستت جداشو فعلا الان هر چی گفت بگو باشه و با فریب کارتو جلو ببر و بعد جداشو
من تا حدودی پس انداز کردم مامانم هست خداروشکر وضع مالیشم خوبه فقط بخاطر دخترم صبر کرده بودم چون مدام ...
خب خداروشکر عزیزم شما شرایطت با من فرق میکنه یه مقدار که جمع کردی از این آدم جداشو منم همش میگفتم صبر کن درست میشه شاید مشکل از کنه دیدم نه درست نمیشه و فقط عمرم داره میگذره و جونیم الان میگم شده تو خیابون میمونم ولی طلاقم رو میگیرم حتی اگه مهریه نده هم راضی میشم چون خستم کرده