2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی هرکار اشتباهی کنه به طریقی گردن من میندازه 

مسیرو اشتباه بره میگه تو حرف زدی من اشتباه رفتم 

تصادف کنه و من نباشم میگه بخاطر شماها خرید رفته بودم 

هوووووف 

خیلی چیزا

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
همسر من بشدت خودشیفته اس اول اینکه هیچکس رو نه قبول داره نه باور از کوچیک بگیر تا بزرگ برای هیچکاری ...

وای انگار شوهر منو توصیف کردی البته اون دست بزن هم داره و من یه افسرده و مرده متحرک شدم

چجوری تخریب شخصیتش کنم جلو دیگران یا فقط خودمون هستیم؟

تو هم مثل خودش رفتار کن 

تو خونه همونطور که اون میگه شما قبل ازون بگو

وای انگار شوهر منو توصیف کردی البته اون دست بزن هم داره و من یه افسرده و مرده متحرک شدم

اینم داره ولی الان میدونه این حرکت رو بره من دیگه رفتم 

الهی عزیزم ولی شوهر من جلو دیگران با من خوبه و بهترین رفتار رو داره وقتی دو دایی هستیم میشه بدترین آ ...

این آقا شغل مردم رو مسخره می‌کنه .تیپ و لباس بقیه رو مسخره می‌کنه .همیشه هم میگه من میدوووونم . کلا تکیه کلامش م می‌دونمه  یا گفتم که ،هست   جالبه همه هم مسخره ش میکنن .

میدونی تو چه مرحله ای باید نگهشون داری که قصد موندن نداری و فقط داری تحملش میکنی 

بخدا قسم من هرراهی رفتم فقط ازین رفتار کمی جواب گرفتم 

تصور کن من چهره ی خوبی دارم و تحصیلاتمم بالا و از لحاظ آداب و معاشرت اصلا با اون قابل قیاس نیستم ولی ببینی چطوری منو به حد پایین میکشه و عذابم میده 

حالا من دارم مثل خودش رفتار میکنم لااقل کمی حرصم خالی میشه 

و مدام بهش میگم من میخوام جداشم و تکلیفمو روشن کن 

منم واقعا دیگه افسرده شدم منزوی شدم همش میگم این به من میگه مشکل و تقصیر از توعه نکنه واقعا اینجوریه ...

نه اینا هیچی قبول نمیکنن همکارم بهم توهین کرد یعنی مسخرم کرد بخاطر هیکلم جلوی همه  کلا کارش تحقیر بود منم خب بعدا یه تیکه بهش انداختم وقتی یکی از همکارام اومد مارو آشتی بده میگفت حرف من چیز خاصی نبوده ولی حرف این خیلی زشت بوده یا مثلا میگفت من تمومش کردم تو اومدی جواب داری!یا جواب منو نمیدادی ک من خودم شرمنده بشم!!!کلا ذهنیتش این بود ک این هرچی بگه اشکالی نداره یا کسی نباید جوابش بده....اینا کلا هیچ اشتباهی قبول نمیکنن

این آقا شغل مردم رو مسخره می‌کنه .تیپ و لباس بقیه رو مسخره می‌کنه .همیشه هم میگه من میدوووونم . کلا ...

تکه کلاماشونم رو اعصابه آخه 

بخدا همسر من چندتا تکه کلام داره ازشون متنفرم 

مثلا میگه اینو یادت باشه 

یامیگه من میدونم کسی اینچیزارو نمیدونه 

تکه کلاماشونم رو اعصابه آخه بخدا همسر من چندتا تکه کلام داره ازشون متنفرم مثلا میگه اینو یادت باشه ی ...

شوهرم هر وقت پسر خالش رو میبینه . صداش رو مثل گالیور می‌کنه میگه من میییییدونم   کارتون گالیور یادتونه . 

دقیقا شوهر منم اینجوریه میگه مقصر تمام عالم و آدم تویی

لعنت بهشون 

واقعا روح و روانمون رو نابود کردن 

من آدم بشاش و شاد و پرانرژی گیر این افتادم 

حالا جز خودشیفتگیش منزوی و گوشه گیر و اصلا اهل ریسک نیست حتی برای یه سفر ساده نمیتونه تصمیم بگیره 

و تعصبی شدید 

تو هم مثل خودش رفتار کن تو خونه همونطور که اون میگه شما قبل ازون بگو

انجام میدم عصبی میشه داد و بیداد و تهدید به طلاق البته من بچه ندارم مدت کمی هم هست ازدواج کردم ولی چون پشتوانه مالی و پدرو مادر و کسی رو ندارم و شهر غربت ازدواج کردم همش میگم به خودم عیب ندارن تحمل کن ولی دیگه الان به جایی رسیدم میگم تو خیابون بمونم بهتر از موندن با این ادمه

شوهرم هر وقت پسر خالش رو میبینه . صداش رو مثل گالیور می‌کنه میگه من میییییدونم کارتون گالیور یادتو ...

آرههههههه 

یادم باشه منم بهش بگم 😂😂