2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی🥲💔

یه چیزی میگم شاید خیلی ها مخالف حرفم باشن اما تقصیر خودمونه بخدا فقط فقط بخاطر خودمونه 

وقتی از راه خدا بی راه بشیم اینا سرمون بیاد هم حقمونه 

خدا مگه نمیگه دوستی با نامحرم حرامه حتی حرف زدن و نگاه بهش ؟؟؟

اونوقت ما چی ؟

پس چرا از خدا گلایه و شکایت می‌کنیم همش بخاطر خودمونه 

بخدا اگر راه خدا رو می‌رفتیم نه خیانتی بود نه شکست عشقی نه هیچی همش بخاطر خودمونه پس از خدا گلایه نکنیم تازه خدا بازم داره بهمون رحم می‌کنه قربون خدا برم ❤️❤️‍🩹

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

شاید بعدا به این نتیجه برسی که واقعا انتخاب خوبی نبوده یا شایدم قراره یکی بهتر از اون بیاد تو زندگیت ...

چطوری تحمل کنم 

ما دیگه به ته رابطه رسیدم 

دیروز بهم میگفت دیگه نمیدونه باید چیکار کنیم و ادامه بدیم یا ندیم رابطرو

یه چیزی میگم شاید خیلی ها مخالف حرفم باشن اما تقصیر خودمونه بخدا فقط فقط بخاطر خودمونه وقتی از راه خ ...

خدا نگفته قبل ازدواج برین تو رابطه و دوست بشین که الان میگیم چرا خدا آوردش تو زندگیمون منم این تجربه رو داشتم دلم مریضه الان اما فقط بخاطر خودم خدا هم خیلی داره الان کمکم میکنم برای سرپا موندن پس بهش توکل کن خودش همه چی رو درست می‌کنه ❤️

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

چطوری تحمل کنم ما دیگه به ته رابطه رسیدم دیروز بهم میگفت دیگه نمیدونه باید چیکار کنیم و ادامه بدیم ی ...

اگه میخواید ادامه بدید مشاوره برید شاید واستون خوب باشه

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

شایدم خودتون میاریدش

مثلا الگوی تکرار شونده و طرحواره شاید دارید

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یک بار برای همیشه درک کنید که در حال حاضر در جای مناسب خود هستید...درست همین لحظه شما همان جایی هستید که به آن تعلق دارید. شما همان جایی هستید که باید باشید و مطلقاً هیچ چیز اشتباهی وجود ندارد...