بچه ها تا حالا دیدین اختلال شخصیت خودشیفته ؟ از یه مرد این اختلال رو داشته باشه جلو آشنا و مهمون و رفیق و اینجا چجوری هست با زنش و وقتی کسی نیست و تو زندگی مشترک چه جوری ؟واینکه علائم دیگه این اختلال چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرم اینجوری هست جلو دیگران هم با همسرش بدرفتاری میکرد ؟
آره .یادمه رفتیم قالی دست بافت بخریم خانمش یه قالیچه دید واقعا هم قشنگ بود فقط قیمت پرسید. جلو ما و فروشنده و بقیه مشتریا شروع کرد خندیدن به همسرش و مسخره کرد .بعد گفت این اصلا سلیقه نداره اندازه خر نمیفهمه. زنده گریه کرد رفت تو ماشین. خیلی بی ادبه.
اوه همکارای من اینجوری بودن دو سه تاشون دیوانه شدن از دسشون
منم واقعا دیگه افسرده شدم منزوی شدم همش میگم این به من میگه مشکل و تقصیر از توعه نکنه واقعا اینجوریه با اینکه حد و مرز خودم رو دارم و اون نمیتونه بپذیره و میگه باید اینجوری باشی
آره .یادمه رفتیم قالی دست بافت بخریم خانمش یه قالیچه دید واقعا هم قشنگ بود فقط قیمت پرسید. جلو ما و ...
الهی عزیزم ولی شوهر من جلو دیگران با من خوبه و بهترین رفتار رو داره وقتی دو دایی هستیم میشه بدترین آدم همش مسخره میکنه تحقیر میکنه هیچ حرفی هم جز حرف خودش قبول نداره موندم واقعا خودشیفته هست یا نه
اره شوهرم حتی اگه من رو به قتل هم برسونه میگه تقصیر خودش بود ،همیشه حق به جانب هست حتی اگر یه کار رو بهش بگی اشتباه انجام داده مسئولیتش و تقصیر رو گردن طرف مقابل میندازه ازش متنفرم