2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست
آخه بدبختی اینجاس اینجور آدمها خودشون هیچ پخی ام نیستنفقط مقابله به مثل و بی زبون نبودن و هفت متر زب ...

دقیقا حتی دوجمله ی درست نمیتونن بزنن بعد ادعاشون دنیارو برداشته

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم اینجوری هست جلو دیگران هم با همسرش بدرفتاری میکرد ؟

آره .یادمه رفتیم قالی دست بافت بخریم خانمش یه قالیچه دید واقعا هم قشنگ بود فقط قیمت پرسید. جلو ما و فروشنده و بقیه مشتریا شروع کرد خندیدن به همسرش و مسخره کرد .بعد گفت این اصلا سلیقه نداره اندازه خر نمی‌فهمه. زنده گریه کرد رفت تو ماشین. خیلی بی ادبه. 

مثل روباه می مونن یه وقتایی خیلی محبت میکنن و تو رو وابسته ی محبت خودشون میکنن بعد محبت رو ازت میگیر ...

گریه هم میکنن

اوه همکارای من اینجوری بودن دو سه تاشون دیوانه شدن از دسشون

منم واقعا دیگه افسرده شدم منزوی شدم همش میگم این به من میگه مشکل و تقصیر از توعه نکنه واقعا اینجوریه با اینکه حد و مرز خودم رو دارم و اون نمیتونه بپذیره و میگه باید اینجوری باشی

به نظر من شدیدا باید تخریب شخصیتی بشن یعنی مدام و هر ثانیه تخریبشون کرد تا جایی که کوچکترین اعتماد ب ...

آفریییییین 

منم از وقتیکه همسرم خرد میکنم و مثل خودش رفتار میکنم انگاری عقب نشینی کرده 

آره .یادمه رفتیم قالی دست بافت بخریم خانمش یه قالیچه دید واقعا هم قشنگ بود فقط قیمت پرسید. جلو ما و ...

الهی عزیزم ولی شوهر من جلو دیگران با من خوبه و بهترین رفتار رو داره وقتی دو دایی هستیم میشه بدترین آدم همش مسخره می‌کنه تحقیر می‌کنه هیچ حرفی هم جز حرف خودش قبول نداره موندم واقعا خودشیفته هست یا نه 

اره شوهرم حتی اگه من رو به قتل هم برسونه میگه تقصیر خودش بود ،همیشه حق به جانب هست حتی اگر یه کار رو بهش بگی اشتباه انجام داده مسئولیتش و تقصیر رو گردن طرف مقابل میندازه ازش متنفرم 

خود شیفته ها تو رو وارد بی‌ارزشی می‌کننداونا همونایی هستن که دکترای دیگران رو با لیسانس خودشون یکی ...

وای چقد این تاپیک خوب بود 

قشنگ رفتارای همسر منو جلو چشمم آوردین 

خواهرزاده ام دندانپزشکه 

خداشاهده همش میگه مثلا که چی من ازون بیشتر میدونم و بلدم 

این مهندس برق 

خودش رو فراتر از همه میدونه