2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست

همسر من بشدت خودشیفته اس 

اول اینکه هیچکس رو نه قبول داره نه باور 

از کوچیک بگیر تا بزرگ 

برای هیچکاری قدردانت نیست اصلاااااا

هیچوقت نکات مثبت نمیبینه همیشه دنبال نکته منفی و نظر منفیه 

تو جمع تخریب میکنه تا به حد شخصیت خودش بیاره

هیچوقت نگفته غذا خوشمزه اس بااینکه دستپخت منو همه تعریف میکنن فقط یکبار گفته اونم من شوکه شدم 

گفتم عجبببب گفت غذا خوشمزه اس 

یهو گفت میدونی چرا خوشمزه اس چون من توش یدونه سیر انداختم 

دیگه برو تا آخرش 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا خودشون بالاتر از همه میدونن هرکاری میکنن هر حرفی میزنن بعد ک تو واکنش نشون دادی جوری رفتار میکنن ک انگار تقصیر تو بوده توی همه چیز سعی در کوچک کردن افراد و کارهاشون دارن موفقیت دیگران رو ناچیز نشون میدن ....کلا افرادی هستن ک نمیتونن بهتر از  خودشون تحمل کنن

نامزدم جلوی دیگران خوبه اما همش تو بحثا میگه اشتباه از توعه اشتباهاتشو قبول نمیکنه تا عذر نخوام ول نمیکنه همش تهدید به رفتن میکنه خود رای هم هست 

لا خانوادشم همین برخورد رو داره من سر مسئله ای عذر خواستم از باباش گفت اشتباه از تو. نبود نباید عذر میخواستی

همسر من بشدت خودشیفته اس اول اینکه هیچکس رو نه قبول داره نه باور از کوچیک بگیر تا بزرگ برای هیچکاری ...

همسرم همه این نکات رو داره ولی جلو دیگران خوب رفتار می‌کنه تو خونه بدترین رفتار رو داره خودشیفته هستش یا نه؟

مثل روباه می مونن یه وقتایی خیلی محبت میکنن و تو رو وابسته ی محبت خودشون میکنن بعد محبت رو ازت میگیره و تو هر روز هر روز در حسرت محبت اون عزت نفست پایین و پایین تر میاد و شخصیتت دچار بیماری میشه بعد اگه زورت بهش برسه از طریق مظلوم نمایی و خود قربانی پندار دوباره محبت شما رو جلب میکنه و دوباره ادامه ی چرخه 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
پسر خاله شوهرم. فکر می‌کنه بنده خاص خدا هست و هیچ کس در شأن اون نیست. حتی پدر و مادرش. زن بدبختش فرا ...

آخه بدبختی اینجاس اینجور آدمها خودشون هیچ پخی ام نیستن

فقط مقابله به مثل و بی زبون نبودن و هفت متر زبون داشتن و تحقیر کردنشون میزارتشون سر جاشون 

پسر خاله شوهرم. فکر می‌کنه بنده خاص خدا هست و هیچ کس در شأن اون نیست. حتی پدر و مادرش. زن بدبختش فرا ...

وای همسر منم تو همین مایه هاست 

به نظر من شدیدا باید تخریب شخصیتی بشن یعنی مدام و هر ثانیه تخریبشون کرد تا جایی که کوچکترین اعتماد بنفسی براشون باقی نمونه خیلیم کار سختیه باید از جون مایه گذاشت نمیدونم جواب بده یا نه ولی احتمالا جواب خوبی بده

همسرم همه این نکات رو داره ولی جلو دیگران خوب رفتار می‌کنه تو خونه بدترین رفتار رو داره خودشیفته هست ...

همسر من اونقدی که خونه گیر میده تو جمع گیرنمیده ولی دنبال تخریب کردن هست 

حالا برا شما یه درجه بهتر از همسر منه 😅