2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 166 پست
قربونت برم عزیزم خواهش میکنم❤️ کمتر کاری بود که میشد انجام بدم من و امثال من به شناخت کامل از آدم ها ...

تنت سلامت باشه دوست عزیزم 

امیدوارم که بتونیم از راه درستو مطمئن  ازین برزخ رها شیم و قدر و ارزش خودمون رو بیشتر بدونیم 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
خب خداروشکر عزیزم شما شرایطت با من فرق می‌کنه یه مقدار که جمع کردی از این آدم جداشو منم همش میگفتم ص ...

اینطوریا مهریه نمیدن 

یه فکر دیگه ای کن ولی قبل از دیر شدن رهاش کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سال خوبه ولی اگر دکتر بیاد و دارو بخوره حتما ببر اگر همکاری نکرد خودت رو نابود نکن

آخه می‌دونی میگه من مشکلی ندارم و قبول ندارم دارو که میگه اصلا و به من میگه تو مشکل داری برو دارو بخور نمیتونی با روش ما جلو بری جدا از خودش مادرش هم اینجوری هست بعد تو یه خونه با مادرشم آسایش و راحتی رو فراهم نکرده که هیچ زبونشم درازه که اره همه ارزوشونه همچین زندگی که برات درست کردم

آخه می‌دونی میگه من مشکلی ندارم و قبول ندارم دارو که میگه اصلا و به من میگه تو مشکل داری برو دارو بخ ...

آره اینا قبول نمیکنن 

همسر من حتی داروهای معده شم که دکتر داد نخورد 

اصلا کسیو قبول نداره که 

منم تو یه ساختمونم ولی جدا از همیم و مادرشم فوت شده 

وای دقیقا الان که گفتی اینو فهمیدم شوهرم صددرصد یه خودشیفته هست

اره اینا خیلی سخته تحملشون واقعا کاری میکنن ک تو فکر کنی اینا همیشه حق دارن یا حق با اوناست یا هرچی تو یکی غلط

اکثرشون خوشتیپ و موفقن ولی برای نزدیکترینای زندگیشون بدترین مخصوصا زنشون خیلی بده هیچکس حرفتو باور نمیکنه همیشه اون ادم خوبس ولی تمام اشغالا و عقده ها و کثیفیای ذهنشو تو وجود تو میریزه استاد باری با روح و روان هستن

همسرم متاسفانه فقط موندم چجوری صددرصد مطمئن بشم که داره

وقتی هستی اذیتت میکنه وقتی میخوای بری نقش بازی میکنه نری وقتی میمونی دوباره همون ادم میشه اگه ازش تعریف کردی کردی چسش کردی الان نکنی باهات دشمن میشه بدجور خیلی زیاده خیلیم خطرناکن و موذی و هفت خط

همسر من هیچگونه ایرادی از خودش نمیگیره و فقط از من ایراد میگیره،حتی از نحوه راه رفتنم یا مثلا میگه فلان روز چون اونجور نگام کردی،یعنی منظورت فلان بوده..اصلا خوبیهامو نمیگه فقط ایراداتم میزنه تو سرم و یک ایراد هم تاالان از خودش نگرفته،و تمام مشکلاتشو گردن من انداخته وفرافکنی میکنه،بدبینم هست و احساس میکنم اغلب خودشیفته ها،بدبین باشن

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
پسر خاله شوهرم. فکر می‌کنه بنده خاص خدا هست و هیچ کس در شأن اون نیست. حتی پدر و مادرش. زن بدبختش فرا ...

خیلیم الکی خدا خدا میکنن که بگن‌ما ادم‌خوبی هستیم باخداییم شگردشونه مردای خودشیفته خیلیم ازخودشون تعریف میکنن جوری که طرف مسخ میشه میگه واقعا ادم خوبیه ها ولی همش در جهت منفعت و سواستفاده از طعمه هست خیلیم منفعت طلبن و ریا کار