2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161454 بازدید | 878 پست
واقعا مادر اسی رو نمیشناسیمولی اینجور زنها زیاد شدن قبل طلاقم به ظاهرشون بیشتر میرسن منم همینو گفتم

گلم نمیگم مادر اسی خیانت کرده یا خانواده اش مهم نیست بیشتر دلم برای بچه هاشون میسوزه تا آخر عمر همیشه احساس ناامنی میکنن یه خلا دارن

رتبه‌ات خیلی خوبه. امیدوارم به بهترین انتخاب ممکن برسی. از طرفی وارد دانشگاه که بشی، به‌خصوص شهر دیگ ...

نه عزیزم من بچه طلاقم هم وقتی میبینم بقیه عادی از طلاق حرف میزنن عصبی میشم هم وقتی میگن مادرت بخاطر تو صبر کرده یا خیلی باشعور بوده که نزاشته باخبر بشی ، مادر من هم یه زن کم حرف ساده ست حتی علت طلاقش رو من نمیدونم بعد ۲۸ سال ، این چیز خوبی نیست مخصوصا برای مادر ایشون که افسردگی داره ، طلاق اصلا چیز راحتی نیست اگر تک بچه باشی به مراتب سخت تره 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اعصابم داغونه داداشم پاشو کرده ی کفش ک میخوام زنمو طلاق بدم ی پسرشون عین قرص ماه میمونه و خداوکی ...

تاپیک بزن پربازدید بشه از جمع بندی نظرات کاربرا چیزای خوبی دستگیرت میشه واقعا خوب راهنمایی میکنن بجز این تاپیک که همه نسبت به طلاق بی تفاوت ان 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

ددستت چرا فوت شده؟

عزیزم دعات میکنم❤️

میتونی بری صفحه ۱۲ تاپیکام ب موضوعی بود ک نوشته بودم چرا اینطورم.. ۱۵ تا پست هستش

میشه گزارشش بزنی چون ی چیزی گفتم میترسم شناسایی شم🥲😂

هرکسی لیاقت توجه نداره !
نخند دختر خنده نداره که اگر میخوای بیا پیوی یه شماره بهت بدم

سلام ببخشید درباره طلسم ایناس میشه منم راهنمایی کنید یکی یه سماره بهم داد که سر کتاب میکیره منم از سر کنجکاوی زنگ زدم ومشخصاتمو گرفت از اون روز دیگه تلفنمو جواب نمیده فقط اسمو مشخصاتمو گرفت ...از اون روز تاالان حدود یک هفته هست از زمین وزمان برامون مشکل میباره حتی وجود یه چیزی رو تو خونه حس میکنم وسایلمو تکون میده چیزیای که تا فشار نباشه تکون نمیخورن میشه کمک کنید خواهش میکنم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

نه عزیزم من بچه طلاقم هم وقتی میبینم بقیه عادی از طلاق حرف میزنن عصبی میشم هم وقتی میگن مادرت بخاطر ...

بله، کاملا حق دارید. از دست دادن والدین خیلی به بچه‌ها آسیب می‌زنه، به‌خصوص وقتی که مادر بره. اما من به ایشون گفتم چون وارد مرحله جدیدی از زندگی می‌شه، این آسیب نسبتا کم‌تر آزاردهنده است. ازطرفی وقتی بچه‌ها وارد مسیر زندگی خودشون می‌شن، پدر و مادر تازه فرصت بازنگری زندگی خودشون رو پیدا می‌کنند و گاهی ممکنه تصمیم بگیرند تو فرصت باقیمونده زندگیشون جوری که دلشون می‌خواد زندگی کنند که به‌نظر من این تغییر خیلی شهامت می‌خواد؛ به‌خاطر آسیبی که به عزیزترین افراد زندگیشون می‌خوره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

بخدا ایمان داشته باش و ایمان بخدا یعنی اینکه امیدت به وسیله ها نباشه به وسیله ساز باشه که اگر اینطور فک کنی با هیچ وسیله ای مغرور نمیشی و با شکست وسیله هم مایوس نمیشی این تجربه منه فقط از خدا بخاه عزیزم