2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161476 بازدید | 878 پست
دختر خوب زیاد غصه نخور اگر می تونی با مادر صحبت کن. هرچند اونم دلایل خودشو داشته اگر فک می کنی بابا ...

بخدا بابای من ادم خیانت نیست اقا نمبخام همچبن نظریه ایو بپذیرم😭😂

اتفاقا با بابام امروز موقع ناهار بردن وایش حرف زدم و راضی شد بریم عذرخواهی🤝

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

شاید مادرت اگه میموند افسرده تر میشد و زندگیش داغون میشد. تو میتونی هرموقع خواستی بری بهش سر بزنی. ...

اخه پبش مامانبزرگم بدتر افسرده‌تر میشه

همین الانم مطمئنم کلی سرکوفت زده بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ بزن به مادر بگو حلالت نمیکنم امسال سال سرنوشتم بود حیف اسم مادر

نه بابا بچگی خیلی امسال کمکم کردن هردوتاشون حتی انتخاب رشته‌رم کردیم بعد رفت😭

اسی جون میدونم ناراحتی اما یادت داشته باش هیچ وقت ، هیچ کس خوشحال نبوده ، همه یه درد هایی دارن. یکی ...

اره واقعا...هیچی بالاتر از سلامتی آدم نیست بازم خداروشکر

عزیز دلم معلومه که بین خودشون مشکلات جدی تری داشتن

وقتی مشکلات ریاد میشه و لاینحل، معمولا طرفین به چیزای کوچیک هم حساس میشن مثل هنین خیس کردن دمپایی دستشویی ومطمئنا این دلیلش نیست

اما مشخص میشه که هردوشون به سلامت روح و روان شما ارزش قائل بودن که نخواستن شما درگیر اختلافاتشون باشی

گلم انشالله که حل میشه و بهم بر میگردن اگه هم نشد زیاد خودتو درگیر نکن شما ماشالله بزرگ شدی براحتی میتونی از پس

خودت بر بیای 

حالتون چطوره الان؟؟

نمیشه گفت خوبم ولی واقعا بهتر از دیروزم...الان حداقل شرایطو پذیرفتم

یا آشتی میکنن باهم که چه بهتر

یا طلاق میگیرن که خب لابد به صلاحشونه...

خیلی ناراحت میشم و بدم میاد وقتی مبینم شما از چنین دردی گفتین و کاربرها میان و از دردهای خودشون میگن ...

خب آره واقعا درد و رنج هرکس بدترینه واسه خودش😭😂

ولی خب خودمم در نهایت به همبن حرفا رسیدم فقط اون شب یعنب دیشب واقعا این چیزا تو سرم نمیرفت و فکر‌میکردم بدبخت دو عالمم

چرا همش مادرت مقصر میدونی؟صددرصد پدرت هم دراین جدایی نقش زیادی داشته

نه واقعا منظورم این نبود مادرم مقصره...یعنی در ظاهر انگار مامانم با این وضع مشکل داشته ولی حالا باید برم ببینم مشکل اصلی از سمت کی بده

در هر حال حتی اگه‌ مامانم‌همینطوریم بخواد از بابام جدا شه بازم مقصر نمیدونمش...فقط دیشب یکم ازش دلخور بودم و فکر مبکردم باید تلاش میکرد و صبوری بیشتری داشت ولی خب منطقی تر که نگاه کردم دیدم کسی مجبور نیست این از خودگذشتگی رو انجام بده...الانم به هر دوتاشون حق میدم و هیچکدومو مقصر نمیدونم صرفا ازین شرایط پیش اومده ناراحتمو حالم بده

تو این دنیا دیر یا زود میفهمی هیچ کسی جز خدا نداری به خودش پناه ببر قدری که اون داره برای حمایت ازت ...

بله اینو سر کنکور فهمیدم اونجا که جلوی در نذاشتن مامان و بابام باهام بیان و همه دوستامم ازم دور بودن...فقط من بودم و خدا سر برگه

عریرم بهت قول میدم برای مادر و پدرت طلسم و‌جادو زدن برو‌پیگیر باش

ای بابا چشم زدنشون😭😂

نمیدونم من زیاد به این چبزا اعتقاد ندارم ولی بعید نیست از زنداییم😂

عزیز دلم معلومه که بین خودشون مشکلات جدی تری داشتنوقتی مشکلات ریاد میشه و لاینحل، معمولا طرفین به چی ...

بله انگار منتظر بودن که یه بهونه گیر بیارن و به انفجار یرسن...

خب کاش حداقل یه کوچولو بهم بگن...اصلا کنجکاوم بدتر فکرای بدتر مثل‌خیانت میزنه به سرم😭

من دیروز چهلمه مامانم بود موقع مرگش بالای سرش بودم و باچشمای خودم دیدماون لحظه فقط دلم میخواست بمیرم ...

خدا رحمتش کنه و روحش قرین آرامش و انشالا خدا شفا بده به خواهرت با خوندن کامنتت اشکم دراومد واقعا مادر ستون خونه اس برای خواهرت دعا کن و‌متوسل شو خدا بزرگ و‌مهربونه عزیزم 

اونم کنکورداده بود؟

اون کنکوری ۴۰۱ بود...سال بالاییمون بود

وای اصلا نمیتونم بهش فکر کنم خیلی باهاش سرکنکور حرف میزدم و مشاوره مبگرفتم وای...

حتی نتونستم برم مسجدو..برای سوم میرم الان برم اونجا از شدت شوک تشنج کردم قطعا