2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161454 بازدید | 878 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم خیانت دیدم بارها ولی در قبال پسرم احساس مسیولیت کردم ، چرا دل کوچیک پسرم باید خون بشه ،ترجیح ...

اون بچه ای ک الان شما داری با پسرتون مقایسه میکنید قطعا سن و سالش خیلی بیشتر از پسر شماست . و دوم هم اینکه هر آدمی وابسته ب شرایطی ک توش قرار داره تصمیم عاقلانش چیز متفاوتیه نسبت ب شما ...

ظرفیت و گنجایش هر کس مثل بقیه نیست ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
اون بچه ای ک الان شما داری با پسرتون مقایسه میکنید قطعا سن و سالش خیلی بیشتر از پسر شماست . و دوم هم ...

درسته هر کس گنجایش حد واندازه داره ، ولی وقتی  یک مادری که سرد و گرم رو زگار رو چشیده تحملش تموم می شه  چه توقعی داره بچش حالا تو هر سنی زندگی به دونه پدر و مادرو تحمل کنه ، یک عمر با پدر ومادرت بزرگ شدی ۱۸ سالت شده ببینی یکیشون نیس ، چطور تنهایی رو دختر یا پسر تحمل کنه موارد دیگه حالا به کنار ،این مدل وپدرو مادرا الویت خودشون هستن هیچ کاری تو جیح نمی کنه کارشون رو ،انقدر مادرای فداکار دیدم که زیر تیغ بودن زندگی کردن وا جازه ندادن بچه هاشون سر خورده بشه ،بسیار مادرانی رو دیدم به خاطر چیزهای ناچیز و بی ارزش خونه ترک کرده رفته و به بچه اش فکر نکرده ،امثال شما هم کار پدرو مادر های بی مسیولیت رو توجیح نکن ، این مدل ادما اصلا نباید بچه دار شن چون زندگی پر هست از فراز و نشیب ،نمی شه که با هر بادی بچه رو ول کنی به امان خدا 😒😒

قبلا بادمه هر کب از نزدیکا فوت مبکرد مبرفتم مامانمو بغل میکردم و میخوابیدم چون میترسیدم یجورابیولی ا ...

مطمئن باش الان حال مادرت هم خوب نیست هیچ مادری حاظر نیست از جگر گوشش بگذره مگر اینکه کارد به استخوان رسیده باشه

دقیق ترش اینه که مامانم منو انتخاب نکرد🤝هر چند نظر خودمم بود با بابام راحترم...

من خودم مادرم و یه دخترم دارم و زندگی سختی دارم که میدونم تهش طلاقه 

ولی بچه هامو با خودم اواره نمیکنم اگر مادرت تو رو میبرد توهم باید سختی و مکافات میکشیدی تو اوج جوونیت 

درواقع مادرت تنهایی و خون دل خوردن از دوری شما رو انتخاب کرده تا سختی و اذیت کردنت رو 

درسته هر کس گنجایش حد واندازه داره ، ولی وقتی یک مادری که سرد و گرم رو زگار رو چشیده تحملش تموم می ...

انشاالله هیچ وقت اون مادر هارو نتونی درک کنی 

ولی سرزنش نکن 

من خودم بین خفت خودکشی که بخوام به گردن بچه هام بزارم ترجیح میدم طلاق بگیرم تا با اون شرایط عادت کننن نه با ننگ اینکه تا اخر همر حتی بچه هاشون خفت خودکشی منو به دوش بکشن 

چه مامانی داری قدرشو بدون‌ 

معلومه خیلی ساله تو فکرش بوده ولی بخاطر تو و ایندت صبوری کرده و حتی کوچکترین دعوایی نکرده که تو متوجه بشی و رو کنکورت تاثیر بذاره

نمیگم مقصر صددرصد پدرته. ولی فقط هم مادرتو مقصر ندون. همین که میگی بابات خوشگذرونه شاید مامانت خیلی تلاش کرده زندگیشو حفظ کنه و الان دیگه توانشو نداره. درهرصورت الان دیگه خانومی شدی برا خودت. مادرت دیگه میتونه برا زندگیش تصمیم بگیره نگرانیش از بابت تو کمتره

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره تو زندگی عزیزم

فداسرت موسیقی ملایم بزار آروم میشی به چیزی فکر نکن اصلاااااا. فقط آروم باش 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید