2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161476 بازدید | 878 پست
کاش میتونستم برات یه کاری بکنم

قبلا بادمه هر کب از نزدیکا فوت مبکرد مبرفتم مامانمو بغل میکردم و میخوابیدم چون میترسیدم یجورابی

ولی الان فقط منم تو اتاق تاریک و سردرد و فکر و خیال...

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سنت ک خوبه دخترامروز ی پسر دوساله از ظهر تا شب تو خونه تنها بوده چون مامانش گذاشت رفت پدرشم سرکار ...

ضمنن بچهه تو ی خونه بیس متری داغونننننننن پر جانور کثیفففف داره زندگی میکنه خونشون ی شهر دیگست فقط چهار ماه باید زنه دندون رو جیگر میذاش شوهرش بتونه پا بگیره ولی متاسفانه بچشم همونجا ول کرد رفت

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
دقیقا شب منم صبح نمیشه زنداداشم کثافت عوضی ام کل اسباب بازیای بچه رو شکوند الانم خونه باباشه ما موند ...

وای بمیرم چرا آزارشون به لچه میرسه🥲

قبلا بادمه هر کب از نزدیکا فوت مبکرد مبرفتم مامانمو بغل میکردم و میخوابیدم چون میترسیدم یجورابیولی ا ...

پارتنر من پارتنر قبلیش رو تو تصادف از دست میده چی کشیده خیلی دوست دارم بدونم اون شب چطوری بوده براش همش درگیر اون موضوعم میخام فراموش کنم نمیتونم 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
دقیق ترش اینه که مامانم منو انتخاب نکرد🤝هر چند نظر خودمم بود با بابام راحترم...

مشکل افسردگی خیلی بده... انشالله با یکم دوری و تغییر وضعیت شاید حالش بهتر بشه، شما هم خداراشکر بچه نیستی، خدا دوستت را هم بیامرزه... انشالله انتخاب رشته خوبی و کنی و بری دنبال درس و زندگی خودت

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اینم می گذره یه روز نگاه می کنی اصلا یادت نمیاد امشب چی پوشیده بودی بابا کجا خوابید ، کی چیکار کرد ، ...

اره امیدوارم 

از صبح الکی تو اینستا مبچرخم تا با خودم تنها نشم و فکر و خیال نکنم

تو همبن چند یاعت صورتم قرمز شد از شدت فشار و گریه