2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161476 بازدید | 878 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفم عزیزمچرا با مامانت نرفتییعنی پدرتو انتخاب کردی ؟

دقیق ترش اینه که مامانم منو انتخاب نکرد🤝

هر چند نظر خودمم بود با بابام راحترم...

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

نمیدونم مامانم یهویی خواست...این چند وقت افسرده بود احتمالا یه چیزایی بین خودشون بوده من درگیر کنکور ...

تو سنت ک خوبه دختر

امروز ی پسر دوساله از ظهر تا شب تو خونه تنها بوده 

چون مامانش گذاشت رفت 

پدرشم سرکار بود 

پدرش اومده شب با بچه تنها میگه طلاق فقط زنه....

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
دعوای لین خودشونمن زیاد تو کاراشون دخالت نمبکردمولی کاش مبکردم

عزیزم اونا جدا هم باشن پدر و مادرتن و قلبشون لبریز از عشق تو هست حتما برای پدر و مادرت هم امروز خیلی روز سختی بوده اما نگران نباش حتما روزهای بهتر در راهه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دقیق ترش اینه که مامانم منو انتخاب نکرد🤝هر چند نظر خودمم بود با بابام راحترم...

عزیزم انشالله عاقبتت بخیر باشه

نتیجه ی خوبی تو کنکور بگیری این غمو برات قابل تحمل کنه حداقل

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دعوای لین خودشونمن زیاد تو کاراشون دخالت نمبکردمولی کاش مبکردم

اسی شما باید دخالت میکردی. چون این وسط زندگی شما هم در میونه. مادرت با پدرت مشاوره هم‌رفتن؟؟اگه مادرت افسرده شده باید درمان‌می‌کرد.‌جدایی اونم با داشتن بچه خیلی ظلمه

صبح میشه روزای قشنگ هم میاد ولی زخم امشب تا ابد میمونه رو دلت

منم شب یلدای سال ۹۲ همین حس رو داشتم 

بعد این همه سال مونده حسش

مادرت رو قضاوت نمیکنم ولی کاش به خاطر تو یه کم بیشتر صبر میکرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟