2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161484 بازدید | 878 پست
نه عزیزم جدا نشدن از طلاق منصرف شدن الان هم با هم زندگی میکنیم اما بعضی وقتا میگم کاش همون دوسال پیش ...

چرا ؟

منم برج ۹ پارسال زدم بیرون که طلاق بگیرم بنا به دلایلی ۷ ماه بعد برگشتم 

الان میگم کاش هیچ وقت برنمیگشتم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام تاپیکات رو خوندم نوشته بودی ۱۳۰۰ منطقه دو شدی خواستم بگم همون دندون که دوست داری رو میاری غیر تعهدی هم میاری دانشگاه دولتی 

افرین که تو این شرایط تونستی بازم درس بخونی ،امیدوارم برات بهترینا اتفاق بیفته 

اسی منم عین تو تک فرزند بودم و تحمل کردن اون شرایط به تنهایی واقعا برام زجر اور بود همش میگفتم کاش ح ...

خانواده هایی که زن و شوهر مشکل دارن متاسفانه  بچه ها هم عصبی و پرخاشگر میشن و روابط خواهر برادری خوبی بینشون نیست معمولا به هر حال محیط پر تنش بوده و عدم سازگاری  بینشون خییلی زیاده 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بمیرم برات الهی چقد سخته 

منم اگه بچم نبود صد درصد جدا میشدم چون شوهرم دوسم نداره و بارها بهم خیانت کرده اما وقتی دخترمو تو همچین شرایطی تصور میکنم اصلا میگم همه چیو تحمل میکنم فقط دخترم آشیانه اش خراب نشه نمی‌دونم کار درستی میکنم یا نه ب هر حال افتادم تو این مسیر

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد همون رشته و دانشگاهی ک دلت میخواد قبول شی بری و از غم دلت کم بشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کاش مامان بابا منم جدا میشدن  و اینقدر خونمون 

جنگ دعوا نبود  مجبور شدیم همه مون دانشگاه شهر دور بزنیم که راحت شیم. 

بخدا وقتی رسیدم خوابگاه اون زمان خییلی خوشحال بودم در صورتی که هم اتاقی هام گریه میکردن. تعجب میکردن من انقدر خوشحالم 

کاش مامان بابا منم جدا میشدن و اینقدر خونمون جنگ دعوا نبود مجبور شدیم همه مون دانشگاه شهر دور بزنی ...

تو منی یا من تو؟؟ 😪😪

منم دانشگاهم یت شهر دیگه بود و اولین شبی که تو خوابگاه بودیم همه گریه میکردن، ولی من ناراحت نبودم.. اتفاقا خوشحال بودم.. شب هم انقدر راحت خابیدم😂

همیشه میگم چرا مامان و بابام بااینهمه ناسازگاری و مشکل از همدیگه جدا نمیشن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
وااا چراااا اینطر میگی هر غمی. دردی که بکشی محاله فراموش کنی ممکنه کمرنگ بشه و حائز اهمیت نباشه ولی ...

چون شما ۹ سال گذشته برای من ۲۸ سال از اون ماجرا گذشته، نه دیگه یادم میاد نه دیگه برام مهمه !  یه زمانی به خودت میایی می بینی مگه چقدر وقت برات باقی مونده که بخواهی زمان باقیمانده ات رو هم تو گذشته طی کنی! 

هر چی شده ، شده ، غم و غصه ما هیچ تغییری تو ماجرای رخ داده ایجاد نمی کنه!  ای کاش این بینش اون موقع داشتم! 

بلند می شدم و می رفتم دنبال زندگیم و انقدر بهترین سال‌های عمرم به غم و غصه تلف نمی کردم.

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تو منی یا من تو؟؟ 😪😪منم دانشگاهم یت شهر دیگه بود و اولین شبی که تو خوابگاه بودیم همه گریه میکردن، ...

بیا بغلم🥲

ما خیلی سختی کشیدیم

منم وقتی رفتم دانشگاه  با اینکه ته شهر بود  یه ورش بیابون بود  گله گوسفند رد میشد 

ولی واسه من بهشت بود   روز اول به سختی جلو خندم رو میگرفتم از خوشحالی  😄

اره امیدوارم از صبح الکی تو اینستا مبچرخم تا با خودم تنها نشم و فکر و خیال نکنمتو همبن چند یاعت صورت ...

امروز هم میگذره...

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بمیرم برات الهی چقد سخته منم اگه بچم نبود صد درصد جدا میشدم چون شوهرم دوسم نداره و بارها بهم خیانت ک ...

اگه به خاطر بچت هم میمونی هیچ وقت بهش نگو به خاطر تو موندم..یا به شوهرت نگو به خاطر بچه موندم

چون بچت عذاب میکشه وخودش رو مقصر ناراحتی شما میدونه

چه پدرومادری داری تونستن تو سکوت تا این مرحله برن،از بچگی مادرپدرم با هم دعوا دارن سر هیچی،بچگی من و خواهرم اینجوری گذشت خواهرم مرد،بازم دعوا ها ادامه پیدا کرد من ازدواج کردم حالا نوبته بقیه ی بچه هاست که تو خونه هستن با دعوای اونا روزگار بگذرونن،هفته ای یه بار میرم ولی اونا نمیتونن بازم جلوزبونشونو بگیرن بیچاره اونایی که هنوز تو خونه هستن

دختر خوب زیاد غصه نخور اگر می تونی با مادر صحبت کن. هرچند اونم دلایل خودشو داشته اگر فک می کنی بابا خیانت نکرده می شه بابا مامانو راضی کنی بهم برگردن. و تو زندگی خودتو بکن به اونا گیر نده