2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161484 بازدید | 878 پست

شاید مادرت اگه میموند افسرده تر میشد و زندگیش داغون میشد.  تو میتونی هرموقع خواستی بری بهش سر بزنی.  قطعا داشتن مادر شاد خیلی بهتر از مادریه که همش افسرده هست و داغونه و حوصله تورو نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جون میدونم ناراحتی اما یادت داشته باش هیچ وقت ، هیچ کس خوشحال نبوده ، همه یه درد هایی دارن. یکی عزیز ترینش رو از دست داده ، یکی سرطان داره ، یکی از صبح تا شب رو تخت بیمارستان خوابیده به امید روزی که روی تخت خودش بخوابه و...، قلب انسان جوریه که اگه حتی قوی ترین انسان هم باشی و دلت از سنگ باشه یه روز از چشمهات اشک جاری میشه ، یه روز اونقدر به گریه میوفتی که چشمهات ضعیف شه . حتی قوی ترین انسان های تاریخ هم یکبار که شده گریه کردن . اما یادت باشه بعد هر گریه یه خوشبختی در انتظار همه ی ما هست . امیدوارم که یه روزی به جای گریه کردن اشک شوق از چشمات جاری شه 💖

حالتون چطوره الان؟؟

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
منم خیلی بچمو دوس دارم ولی دوبار قهر رفتم باوجود اینکه پشتیبان ندارم گفتم کلفتی خونه مردمو میکنم فقط ...

واقعا سخته...ایشالا که هر‌ چی به صلاحتونه بشه🙏🏻❤️

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

مامانت چه جوری بود که انتخابش نکردی؟

مامانم جور خاصی نبود بعنی خودش منو نبرد با خودش...و خل من از بچگیم با بابام تو یه ساید بودیم انگار 

کلا مامانم جدی و خشک و بابام شوخ و خوش گذرون بخاطر همبن از بچگی بیشتر با بابام وقت میگذروندم و باهاش راحتر بودم

خیلی ناراحت میشم و بدم میاد وقتی مبینم شما از چنین دردی گفتین و کاربرها میان و از دردهای خودشون میگن انگار که بگن ما بدبخت تریم یا چی...

یا میگن یادت نره همه درد دارن همه همینیم و اینا

اره! خودش میدونه!!! ولی الان بیشتر نیاز داره که بهش بگیم ای داد چه دردی داری میکشی

خیلی داری سختی میکشی

خیلی سخته

چقدر قوی هستی

چقدر ناراحت و متاسفم که توی چنین شرایطی هستی

من اگه بودم دووم نمیوردم تو واقعا قوی هستی

لطفا قوی بمون

میدونم سخته و دلت میخواد جا بزنی؛ ولی لطفا شده سینه خیز؛ ادامه بده

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
آدم از همجنسایی مثل تو شرمش میشهکینه چیو داری دقیقا؟آدم باش تو هم یه زنیچرا به یه بچه اینجوری میگی؟

خب من واقعا بچه ی چند ماهه یا کوچولو نیستم که از رفتن مامانم له دل بگیرم و وابسته بهش باشم

و خب طبیعتا مسخرس مامانم دست یه دختر‌ بزرگو بگیره ببره با خودش خونه مامانش...بجورایی مامانم کلا خونه رو ترک کرده

حالا من چه با بابام باشم چه با مامانم در نهابت دو سه ماه دبگه تو به شهر دیگه تو خوابگاهم🤝

یعنب ازش توقع نداشتم در کل که منو ببره

منم چندوقته خیلی برای پسر برادرشوهرم ناراحتم مادرش جداشده رفته ازدواج کرده پسره پیش برادرشوهرم اومده ...

وای بچگی🥲

چند سالشه؟

ان شاالله ک مشکلتون حل شهبهت تبریک میگم بابت رتبه خوبی ک اوردی و بی شک آینده روشنی ک داریو چقد حس خو ...

خیلی ممنون ازتون خیلی لطف دارید😍❤️

توروخدا اگه میتونی درخواست دوستی بده شمارتو بده زنگ بزنم باهم گریه کنیم دارم میترکم

چرا عزیزم چیشدهه؟

این اتفاقات کنکور و پدرتون کخ گفتید امسال اتفاق افتاده؟

اگه امکانش هست ارتباطتت رو با مادرت حفظ کن و باهاش رفت و امد کن الان دیگه طلاق برای خیلی ها اتفاق می ...

اره قطعا که حفظ میکنم حتی اگه نتونستم اشتی‌شون بدم و طلاق گرفتن بازم بهرحال پدر و مادرمن