2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161487 بازدید | 878 پست
بله درسته...حرف مردم که باد هواست

من چون متعصب هستم جواب میدادم 

هم رو پدرم هم مادرم رو اینا غیرت داشتم 

دیگ جرات نمی‌کردن جلوی ما چیزی بگن 

یا احترام خفه شون میکردم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
بله چی بگم...احتمالا خیلی اسیب دیده که خونه رو ترک کرده

منم خیلی بچمو دوس دارم ولی دوبار قهر رفتم باوجود اینکه پشتیبان ندارم گفتم کلفتی خونه مردمو میکنم فقط با این نمیمونم که باز بخاطر بچم اومدن دنبالم و گفتمم به همه شون حتی پدر ومادرش که بچم بزرگ شه از آب وگل دربیاد نمیمونم و میرم حتی اگه کل دنیارو بهم بده.دلم خیییییلی ازش سیاهه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزی ممنونم از انرژی خوب شما آدما یا باید بسازن و رشد کننا هم ک با سیل مشکلات نابود بشن مادر ما شکر ...

قربونت برم.دقیقا همینجوره که گفتی..یه تنه بارزندگی رو به دوشم میکشم.اصلا ناراحت نیستما بابت سختیها.مشکلات.برعکس همیشه شاکر خدا هستم.نه جامیزنمو ونه تسلیم میشم.برعکس کمر همت رو میبیندم یه یاعلی میگم وباامیدوتوکل بخدا جلو میرم...میدونی دنیا زندگی همیشه روی خوشش رو به آدم نشون نمیده.گاهی یه روزای تلخ وتاریکی هست توی زندگیامون که فقط وفقط با کمک ویاری خدا و صبوری درست میشه...ولی بازم شکر خدا. بازم تشکر از خدا که این صبرو ظرفیت رو توی وجود شما وامثال شماومن گذاشته...به حرف اینو و اون که نباید گوش داد..روزایی هست که تحقیر میشه و زخم زبون میشنوه باید تحمل کرد و کم نیاورد..گاهی برای بدست آوردن باید از دست بدی.گاهی برای عزیزشدن اول باید ذلیل شد تا عزیزبشی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
نمیدونم مامانم یهویی خواست...این چند وقت افسرده بود احتمالا یه چیزایی بین خودشون بوده من درگیر کنکور ...

ممطمئنم مادرتون میخواسته شما ب سنی برسی و کنکورتونم در ارامش بگذرونی و خیالش از بابت شما ازاد شه و بعد بره و نخواسته شمارو درگیر مشکلاتش کنه  ...

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

میدونی چیزیه ک هیچ وقت تموم نمیشه هیچ وقت ولی خب خیرش این بود ما خیلی قوی شدیم عاقل شدیم خیلی چیزا ی ...

عزیزم خدا رو شکر از اون روزا عبور کردین با اینکه زخمهاش موندگارن...  خدا رو شکر برای داشتن مادرت که اینچنین زن فهمیده و قوی‌ای هستن... امیدوارم تنوع‌های زندگیتون همیشه با شادی و موفقیت و جشن همراه باشه و همیشه از ته دل بخندین

بهش بگو خودت بچه ی که قهر می‌کنی میری خونه بابات گلم من اول فکر کردم با برادرت دعواش شده حرصشو سر اس ...

دستت دردنکنه گلم

منم برای امواتت میخونم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
آره دیگه بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادرشه عزیزم دوست من وقتی پسرش یه سالش بود با شوهرش به اختلاف میخو ...

برای همیشه یا تا ۷ سالگی

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چه مادر دل سنگی داری ،این مدل که می گی انقدر هم پدر بد نبوده چطور مادرت دلش اومده شما رو ول کنه بره ...

آدم از همجنسایی مثل تو شرمش میشه

کینه چیو داری دقیقا؟

آدم باش تو هم یه زنی

چرا به یه بچه اینجوری میگی؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
این زن نیاز به محبت داره، فکر میکنه کسی دوسش نداره حتی بچهوقتی بچه هم زدتش باورش شد اونم بهش علاقه ن ...

روانشناسی خوندی؟

دقیقا همینطوره ک میگی تو گذشته چندین سال از مامان مریضش مراقبت کرد ۸ تا خواهر برادر داره ولی دریغ از کمی محبت کردن بهش 

واقعا چرا توي تاپيك ايشون خيلي بي ربط اينا رو نوشتي واسه مشكل ايشون كه نظر ندادي ! خب تاپيك بزن واسه ...

گفتم بدونه ك هميشه مادرا تو خودشون  ميريزن ودوس ندارن بچهاشون شريك غمشون بشه

بعضي وقتا جدايي بهترين كاره تا موندن

منم چندوقته خیلی برای پسر برادرشوهرم ناراحتم مادرش جداشده رفته ازدواج کرده پسره پیش برادرشوهرم اومده برادرشوهرم شب کاره تنهامی مونه خونه بچه احساس میکنم خیلی تنهاست خونه ماهم نزدیکه بعضی وقتامیاد ولی پدرش زیادنمیزاره