2777
2789
عنوان

بالاخره مامانم مارو ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 161487 بازدید | 878 پست
عزیز مشکل اصلی تون چیه

خیلی مشکل ها گلم خسیس بودنش در صورتی ک راننده ماشین سنگین از خودمون بی احساس و بی عاطفه بودنش نسبت ب منو بچها بیش از اندازه بها دادن ب خانواده اش انگار ما اولویت چندمش هستیم تمام اتفاقات ریز و درشت خونه ما دست خانواده اش هست عصبی و بی اعتمادیش در صورتی ک من کار اشتباهی نکردم ک مستحق بی اعتمادیش باشم در مسائل مالی گربه صفتی بزرگترین ها شو گفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته دیروز وسط جنگ و دعوا و گریه انتخاب رشته رو ثبت کردم ولی باز امروژ باید ویرایش کنمشدرسته اب ...

امیدوارم همه چی زودتر درست شه و حالت خوبِ خوب شه🌱

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیز مشکل اصلی تون چیه

خیلی مشکل ها گلم خسیس بودنش در صورتی ک راننده ماشین سنگین از خودمون بی احساس و بی عاطفه بودنش نسبت ب منو بچها بیش از اندازه بها دادن ب خانواده اش انگار ما اولویت چندمش هستیم تمام اتفاقات ریز و درشت خونه ما دست خانواده اش هست عصبی و بی اعتمادیش در صورتی ک من کار اشتباهی نکردم ک مستحق بی اعتمادیش باشم در مسائل مالی گربه صفتی بزرگترین ها شو گفتم 

خیلی ممنون🥺❤️

ببین دختر جان من روانشناسی خوندم. الان شاخه خانواده درمانی ام. این حرفای آخر کاربر حنا رو بریز دور. حس گناه و مسئولیت الان آخرین چیزیه که نیاز داری. تو در حد خودت تلاش کردی، صحبت کردی و واقعا بیشتر از این گردنت نیست. آدما بخوان با هم ادامه میدن، نخوان شما خودتو بکشی نمیشه. مثل همین دوست من که بهت گفتم سکته مغزی کرده. دو ماهه ما خودمون رو پر پر کردیم، نشده. تازه خانم اونم مثل من شاخه روانشناسیه. نمیشه. بعضی وقتا نمیشه. اگر قراره درست بشه، باید خودشون روش فکر کنن و برای ترمیم رابطه تلاش کنن. تو فقط حمایت گر باش (از هر دو نفر), به هر دو عشق بده، از هر دو عشق طلب کن. هدایتشون کن به سمت مشاور خانواده.

بهترین کاری که میتونی بکنی همینه که قبل از اقدام به طلاق، یه فرصت به خودشون برای ترمیم رابطه توسط زوج درمانگر بدن.

الهی بگردم

دختر موفق و سخت کوش

باورم نشد اول ک اومدم تاپیکت فک نکردم تاپیک تو باشع

عزیزم اینا هم میگذره

تو چقدز قوی بودی که تو اختلاف پدر مادرتم تونستی موفق بشی

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
داداشم پرسید چرا میگه چون بچه اومد منو زد😐بچه ۲۲ ماهه چی میفهمه اخه

بهش بگو خودت بچه ی که قهر می‌کنی میری خونه بابات گلم من اول فکر کردم با برادرت دعواش شده حرصشو سر اسباب بازی بچه خالی کرده بعد رفته قهر خونه باباش خدا رحمت کنه پدر و برادر رو عزیزم غم آخرت باشه  من برای پدر و برادرت هم صلوات هم فاتحه خوندم

ببین دختر جان من روانشناسی خوندم. الان شاخه خانواده درمانی ام. این حرفای آخر کاربر حنا رو بریز دور. ...

خیلی ممنون...من واقعا تا اونجا که بتونم سعی میکنم حداقل وادارشون کنم یکی دوبار حرف بزنن ولی دیگه واقعا بیشتر ازین نمیتونم...خودمم به اندازه کافی مشکل دارم تازه🧑‍🦯‍➡️

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

الهی بگردمدختر موفق و سخت کوشباورم نشد اول ک اومدم تاپیکت فک نکردم تاپیک تو باشععزیزم اینا هم میگذره ...

اره واقعا...تا حتب صبح دیروز درگیر کنکور و اینا بودم تو تاپیکا🧑‍🦯‍➡️

خیلی ممنون ازتون🥺❤️

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

وای چه شب غم انگیزی بوده...موقع خوندنش ماتم برد خدا بهتون ازامش و صبر بده💔🥺شما واقعا خیلی قوی بودی ...

بابای من بهترین مردی بود که من دیده بودم به خدا قسم تمام این چند سالی که زندگی کردم تا حالا جنگ و دعوای بابام  با مامانم ندیده بودم!!! هیچ وقت ندیدم با هم بجنگن ، ولی یهو به خودم اومدم دیدم زیر این چهره به ظاهر موجهه یک شیطان قرار گرفته ، مواظب باش ، یکهو به خودت میای میبینی این مردی که ازش قدیسه ساخته بودی یک دیو

اون اتفاق که افتاد موقع انتخاب رشته ات بود . اگه رتبه ات خوب بود چرا یه انتخاب رشته نکردی یه جای دور ...

خیر اون اتفاق که افتاد کلاس یازدهم  بودم ، امسال وقت انتخاب رشته ام هست 

منم عزیزم بدترین اتفاقا تو ماه های آخر کنکورم افتاد و زندگیم تباه شد ، انتخاب رشتم هم هیچکی نبود پیشم حتی راهنماییم کنه با اینکه رتبه سه هزار منطقه یک شده بودم 

من کاملا درکت میکنم ازت خواهش میکنم الان ک گوشی و اینا هست دقیق تحقیق کن

من اون موقع گوشی و اینا نداشتم هیچ چشم کمکم نمی‌کرد 

خاله هام ک حسودی شون میشد بچه خودشون صد هزار بود 

مادر پدرمم اینجوری 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️