2777
2789

واقعا عاصی شدم مطمئنم خیلی از شما مامانا این مشکلو داشتید و دارید.لطفا اونایی که تجربه دارن یا الان مث من یه نی نی دارن و دیگران عاصیشون کردن نظر بدن کمک کنن.چیکار میکنین؟بخدا دیگه خسته شدم.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی رابطه کم شد

بهشون توضیح ندادم

کارهامو راجب بچه براشون تعریف نکردم

چند جا هم عمیقن جلوشون وایسادم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

راستش یکی بود خیلی خیلی دخالت می‌کرد. دیگه به همسرم گفتم بهش بگه شما بچه داری هاتو کردی تموم. بذار ما به کارمون برسیم. الحمدلله تاثیر کرد تا حدودی

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
هیچی رابطه کم شدبهشون توضیح ندادمکارهامو راجب بچه براشون تعریف نکردمچند جا هم عمیقن جلوشون وایسادم

اخه خانواده خودمم هستن و همه واقعا نمیشه قط رابطه کرد هوووف خدا.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
یه گوش در یه گوش دروازه اصلا جدی نگیرشون کار خودت رو بکن

اون که برای یه سریا جوابه ولی یه سریا که خانواده هستن نباشم هم هر چی بگم باز با بچه رفتار خودشون دارن یا انقدر هر کدوم یه گیر میدن روانی میشی.اصلا اصابم دیگه نمیکشه

راستش یکی بود خیلی خیلی دخالت می‌کرد. دیگه به همسرم گفتم بهش بگه شما بچه داری هاتو کردی تموم. بذار م ...

وای خدایا یه نفر؟ما کل دور اشنا فامیل والا ادعای تربیت دارن.البته اینم بگم خانومای شمالی اگه قورتم ندن من خودمم شمالیم و فک میکنه بخاطر فرهنگ اینجاس.خیلی فک میکنن صمیمین و باید دخالت کنن متاسفانه بعد سالها برگشتم و عاصی شدم

وای خدایا یه نفر؟ما کل دور اشنا فامیل والا ادعای تربیت دارن.البته اینم بگم خانومای شمالی اگه قورتم ن ...

مثلا چیکار میکنین؟ بر خلاف شیوه تربیتی شما عمل میکنن یا به شما برای کارهای شخصی بچه امر و نهی میکنن؟ 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
هشت ماهش کامل شده عزیزم

سعی کن از تجربباتشون استفاده کنی ولی مدیریت خانواده با خودت باشه.

بعضی ها جدایی بهترین راهکار می دونند ولی من مخالفم . 

به نظر من بچه باید با همه در ارتباط باشه تا به کمک پدر و مادر بهترین رفتار انتخاب کنه .همه منظورم از اطرافیان نزدیکشه‌ .

معمولا مادربزرگها چون نوه براشون عزیز تره نازپرورده تر بارشون میارن

مثلا چیکار میکنین؟ بر خلاف شیوه تربیتی شما عمل میکنن یا به شما برای کارهای شخصی بچه امر و نهی میکنن؟

ببین اینجا توی مغازم بری یه دخالتی دارن.هر دو که گفتین هم امر و نهی که اصلا گوش نمیدم ولی گاها مداخله میکنن اگه حواسم نباشه یا دیگه اصابم نکشه جواب بدم یا برخلاف چیزی که میگم.الانم غصم گرفته سرکار باید برم و کلا ۸ ۹ ساعت بچم پیشم نیس.هوف خدا

ببین اینجا توی مغازم بری یه دخالتی دارن.هر دو که گفتین هم امر و نهی که اصلا گوش نمیدم ولی گاها مداخل ...

من مادر خودم

اگه بچه کنارم خواب بود شب، یک نقی میزد یا یک گریه کوچیک علکی می‌کرد سریع میدویید برش می‌داشت. میگفتم مامان نکن، بعد یکی دوشب دیگه برم خونه اذیتم میکنه توقع داره بذارمش مثل شما یکی دوساعت روی پا. ولی گوش نمی‌کرد و کار خودشو می‌کرد. با مادرم راحتم میتونم بهش اعتراض کنم حتی ولی بقیه رو نمیشه. تا حدودی شاید بشه تذکر داد فقط

سعی کن از تجربباتشون استفاده کنی ولی مدیریت خانواده با خودت باشه.بعضی ها جدایی بهترین راهکار می دونن ...

چقدر پخته و خوب جواب دادین.حرفتون درسته ولی گاهی واقعا ادم کم میاره.ینی از روزی که مادر شدم سختیای بچه اصلا و ابدا در مقابل دخالت و فضولی بقیه ذره ای مهم نیس از بس ازم انرژی میگیرن.والا کاش فقط مادربزرگ بود کاش.

2810