2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر لیست نشدن همصتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 65 پست
وا مگه میخوای بخوریشونخوب پسری دیگه خوبه بابا گاهی سوال داریم ک‌فقط مردها جواب بلدن یا میتونن کمک کن ...

چندین بار گفتم اما انگار زهر خوردن از دست پسرا. خدایش خیلی به درد میخوره اینجا هم برای دختر هم پسر هرچند پسرونه نیست. اینم از شخصیت والای شماست 😍🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سازندش گفتهیعنی شما حرف سازندش رو قبول نداری؟

سازنده بازی نگفته اون شرکتی گفته که قبلا سرمایه گذاری کرده،و تو توییت خود همستر گفتن شایعه سازی کردن و چند ماه دیگه لیست میشعه،برای منم اصلا مهم نیست لیست بشه یا نه،یشه چه بهتر نشه هم روشحساب باز نکرده بودم زیاد به عنوان یه بازی و رقابت و کل کل با بقیه خوب بوده تا اینجاش،حالا اونا سود کنن به نا ندن یعتی بازیکنا نامردیه،ولی خب من اصلا چه قبلا چه الان به چشم سرمایه بهش نگا نکردم

بنده خدا یکی اینجا بود هی میگفت پولدار میشم خونه میخرم فلان میکنم اینقدر ذوق داشتا 

هی گفتن نکن اینکارو با خودت

گوش نمیکرد 

اونم فک کنم تاحالا سه تا سکته رو رد کرده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ته تهش میخاد بیست سی میلیون بده ب هرکسی اگه لیست میشد دگ خونه و ماشین نمیشد ک باش بخری😂

دیگه اونیکه فکر میکرده خونه و ماشین می‌خره باهاش اوسگول بوده

از اولشم من گفتم یه ۱۰۰-۲۰۰ دلار هم بده من اوکیم کمک خرج سفرم!