2777
2789

سلام .

من دخترم ۱۳ سالشه.  یه مقدار صورتش پر مو هست ، اجازه دادم پشت لب ، پیشونی و وسط ابروشو برداره موهای دست و پاش هم همینطور .

فقط صورتش رو اجازه ندادم ، اونم میگم جوش میزنه و دیگه صورتش از حالت بچگانه در میاد .

ولی امروز کلی بحث کردیم و میگه میخوام صورتم هم اصلاح کنم .

مادرای باتجربه لطفا نظر بدید چه کار کنم ؟

در کل دختراتون اصلا به حرفتون گوش میدن ؟ متاسفانه دخترم اصلا به حرفم گوش نمیده با اینکه همه چیز رو دوستانه و با دلیل و منطق بهش میگم .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نزار صورتش رو با بند اصلاح کنه احتمال اینکه صورتش پر جوش بشه خیلی‌ زیاده!

کلا زود نیست به نظرتون ؟

اگه با بند نه پس با چی ؟

بزار اصلاح کنه الان دیگ زمان قدیم نیس بچه ها مسخرش میکنن تو مدرسه اعتماد ب نفسش نابود میشه بعد باید ببریش روانشناس ک درست بشه اعتماد ب نفسش 

نکن باهاش اون بچه زجر میکشه 

اصلاح صورت و بدن و... همش جزو نظافت بدن انسانه باید انجام بشه اسنم چون پر مو بچت زجر میکشه بیرون

من خودم از اون بچه های سرتق بودم ک بدون اجازه مامانم سیبیل اصلاح کردم و بزرگتر ک شدم ابرو مرتب کردم همشم دعوام میکرد ولی من گوشم بدهکار نبود! حالا خودم دختر دارم و ایشالله مثل خودم نباشه 😂 

در کل نوجوانی سن لج بازی هست تا حد امکان مدارا کنین باهاشون 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دختر منم دوازده سالشه

گوش نکردن به حرفا و دقیقا برعکسش عمل کردن، بخاطر همین دورانه. دختر منم شدیدا لجبازه

ببخشید می پرسم دخترتون موهای دست و پاشو چطوری تمیز می کنه

لیزر فک کنم زوده فعلا براشون

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
بزار اصلاح کنه الان دیگ زمان قدیم نیس بچه ها مسخرش میکنن تو مدرسه اعتماد ب نفسش نابود میشه بعد باید ...

بیشترش رو اجازه دادم . صورتش جوش،میزنه .

دختر منم دوازده سالشهگوش نکردن به حرفا و دقیقا برعکسش عمل کردن، بخاطر همین دورانه. دختر منم شدیدا لج ...

کرم مو بر .مشکلم الان صورتشه .

لیزرم بله زوده.

کلا زود نیست به نظرتون ؟اگه با بند نه پس با چی ؟

در کل شیو موهای زائد ربطی به سن نداره وقتی می‌بینید خیلی پر موئه سنش کم هم باشه باید اصلاح کنه چون می‌تونه همون موها تو اعتماد به نفسش تاثیر بدی بزاره 

بهتره از کرم موبر استفاده کنه کرم موبر مخصوص صورت 

فقط قبلش رو بازو امتحان کنید حساسیت نده بهش 

هیدرودرم مارک خیلی‌ خوبیه

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
کلا زود نیست به نظرتون ؟اگه با بند نه پس با چی ؟

این دستگاه های شیو صورت هست جدیدا اومده تو گوگل سرچ کن اونا هم خوبه بهتر از بنده

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲