2777
2789
عنوان

گذشته پارتنر

141 بازدید | 38 پست

تجربه داشتین که از رابطه قبلیش چیزی بدونین؟

چطوری فراموش کردین؟

اذیت نمیشین؟

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

کم پیش میاد فراموش بشه ندونی راحت تری

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتنرم قبلا به رابطه داشته که ناموفق بودهچون دیکه بهش حسی نداره بعصی وقتا بی منظور یچیزی میگه ولی م ...

این بدبخت خودش اصلا چیزی نمیگه زیاد

ولی من مریضم

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
بلی همه رو بم گفته کنار اومدم تا حدی دیگه گذشته گذشته انتخاب الانش مهمه

هرکاری برام میکنه فکر میکنم برا اونم کرده بهم میریزم 

کم پیش میاد فراموش بشه ندونی راحت تری

صددرصد

من تجربه ندارماما نظرمو میگم اگه ظرفیتشو نداری بگو نمیخوام بدونم و هیچ وقت بهم نگوچون احتمال اینکه پ ...

من خودم اولین رابطمه

گذشته ای نداشتم

بخاطر همین اذیت میشم 

هرکاری برام میکنه فکر میکنم برا اونم کرده بهم میریزم

منم همین طور 

طبیعیه این حست

ولی به این فک کن که الان

کنار توعه و تو رو دوست داره این مهمه

پرونده اون بسته س 

اگه خوب بود میموند

صبح میشه این شب 🌠
منم همین طور طبیعیه این حستولی به این فک کن که الانکنار توعه و تو رو دوست داره این مهمهپرونده اون بس ...

خیادت کرده بهش

دختره رو خیلی دوست داشته

صددرصد

امضات❤️

واقعا فراموش کردنش سخته اره اینکه بااون چیکار کرده کجا رفته چی گفته چی خریده

حالا من ی نمونه پیشرفته ترشم تجربه کردم خیانت اون دیگه فاجعه بود

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

امضات❤️واقعا فراموش کردنش سخته اره اینکه بااون چیکار کرده کجا رفته چی گفته چی خریدهحالا من ی نمونه پ ...

قربونت برم❤️

درست میگی😔