2777
2789
عنوان

با تنبلی تخمدان بعد از چ زمانی حامله شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 48 پست
وای نگوووو من مجردم کابوسم شده تنبلی تخمدان میترسم ازدواج کنم واقعا پسر مردم چه گناهی کرده بخاطر من ...

شما رو نمی‌دونم شرایط جسمی تون چجوربه ولی من ب اصرار مادرم ازدواج کردم الانم پشیمونم خسته شدم از دکتر و دارو😓😓😓شوهرم خیلی گناه داره روزی هزار بار لعنت میفرستم ب خودم و مامانم🥲

چرا باباااا میاره برای من از نوع ژنتیکیشه با لاغری و رژیم درست نمیشه تا ابد هست باهام فقط با دارو کن ...

به نظرم از الان تخمک هاتو فریز کن

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف دخترا تنبلی دارن فقط سبک زندگیتو رژیم غذایتو اصلاح کن تنها راه مقابله از الان پیگیرش باش

دارو میخورم از الان 

مجردم

اما فرتیل سی ام و قرص ویتامین دی میخورم 

اسپیرولاکتون و قرص سیبل هم میخورم

......🧸🔮✨️
چرا باباااا میاره برای من از نوع ژنتیکیشه با لاغری و رژیم درست نمیشه تا ابد هست باهام فقط با دارو کن ...

ببین  دختر منم  از ۶سالگی داره،الان   ۱۰سالست.    پس خوب درک ت میکنم. ناامید نباش.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حوصله کن عزیزم به خیلی ها داروتودوردوم یاسوم جواب میده لتروزول قوی تره نسبت به کلومیفن.

دارو ها باعث شده اضطراب بگیرم 😓این چند روزه ک کلومفین مبخووردم همش بی قراری داشتم با خودم میگم بچه ارزشش داره ک من اینجوری کنم با خودم 😓

شما رو نمی‌دونم شرایط جسمی تون چجوربه ولی من ب اصرار مادرم ازدواج کردم الانم پشیمونم خسته شدم از دکت ...

منم احتمالا قبل ازدواج در جریانش میزارم 

اگر دوست داشت میمونه کنارم و باهم درمانش میکنیم 

اگر بچه خیلی براش مهم بود بهتره با من ازدواج نکنه😔

......🧸🔮✨️

به همراه متفورمین خوردنت باشگاه برووو زوووود نتیجه میگیری جاریم پنج سال اقدام بود فقط وقتی که رفت باشگاه باردار شد  هر وقت میخاد باردار بشه می‌ره باشگاه الان ۳تا بچه داره 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️
حوصله کن عزیزم به خیلی ها داروتودوردوم یاسوم جواب میده لتروزول قوی تره نسبت به کلومیفن.

دکتر گفت اگه حامله نشدی برگرد بیشتر بررسی ت کنم ولی من ن روحیه ای برام مونده ن اعتماد ب نفسی

منم احتمالا قبل ازدواج در جریانش میزارم اگر دوست داشت میمونه کنارم و باهم درمانش میکنیم اگر بچه خیلی ...

از همین الان برو باشگاه واقعا که یه چیز ساده رو چقد بزرگ میکنید 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین لطفااا☺️❤️❤️❤️
منم احتمالا قبل ازدواج در جریانش میزارم اگر دوست داشت میمونه کنارم و باهم درمانش میکنیم اگر بچه خیلی ...

وای چه قدررر حساس و بی  سیاستی دختر.   وسواس داری به گمونم.   لازم نیست بگی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دارو میخورم از الان مجردم اما فرتیل سی ام و قرص ویتامین دی میخورم اسپیرولاکتون و قرص سیبل هم میخورم

قرصا تا حدودی میتونن جلوی پیشرویشو بگیرن اما درمان نمیشه ورزش کردن خوردن غذاهای مفید خوردن لبنیات دوری از غذای های چرب و پر کالری خوراکی های بیرونی 

سبک زندگی خیلییی مهمه