2777
2789
عنوان

انتخاب اسم نی نی شده دردسر جدید

657 بازدید | 54 پست

سلام دوستان . شدیدن ب نظراتتون احتیاج دارم.

پسرم دوروزه بدنیا اومده. دخترم اسمش ساریناس.

هیچ اسمی بدلم نمیشینه ینی کلن هیج اسمی از قبل پسند نکرده بودم. شوهرم اصرار زیادی داره اسم ترکیبی با محمد باشه و خونوادش هی گفتن محمدسامیار.

و من واقعن واقعن از ته دلم این اسمو دوس ندارم ولی اون گیر داده تو از لجبازیت میگی هرچی میگم من این اسمو نمیخام چون ترکیب محمد با سامیار قشنگ نیس و لااقل یا چیزی بذاریم ک ب محمد بیاد مثل محمدصدرا یا امیرمحمد یا اینکه سامیار خالی بدون محمد. میگه نه! 

سر بچه ی اولم بخاطر قضایای گوناگون خودش و خانوادش خیلی اذیتم کردن و دوباره این اذیتا بخاطر اسم داره تکرار میشه.

راهنمایی کنید.... واقعن محمدسامیار بده یا من حساس شدم؟

دخترکم عاشقتم   

بنظر من بده

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
2810