2777
2789
عنوان

انتخاب اسم نی نی شده دردسر جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 54 پست
من با محمد مشکلی ندارم میگم یا محمدصدرا یا امیرمحمد.

امیر محمد قشنگه اگه من یک زمانی بچه داربشم اسم پسرمو میذارم امیر محمد یازده سالم بود که اسم رو انتخاب کردم

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محمدسامیارخیلی بزرگه وجالب نیس منم اسم پسرم رومیخاستم سامیاربزارم به خاطرمعنیش نزاشتم چون میشه یارآتش چون معنی اسم خیلی روزندگی بچت وخودش تاثیرداره محمدصدراخیلی قشنگه به نظرم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
2805

سینا 

سهیل 

اگه محمد دوست داری محمد صدرا به اسم دخترتون میاد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من با محمد مشکلی ندارم میگم یا محمدصدرا یا امیرمحمد.

اسم خواهر برادر ربطی به هم نداره اسمی بزار که به نام خانوادگیش بیاد 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!

بنظر منم خوب نیست ترکیب محمد با سامیار . همون محمد صدرا قشنگتره . به همسرت بگو نه ماه سختیشو به جون خریدم و از جون و سلامتیم مایه گذاشتم و درد کشیدم تا بدنیا اومد پس حق دارم اسمشو خودم انتخاب کنم . همین که فامیلیش از شما (و خانوادته) خوبه دیگه بذار انتخاب اسمش با خودم باشه یا حداقل با مشورت و رضایت من و تو که پدر و مادر بچه ایم

وای بیست سال پیش تو یه جلسه رسمی😂 داشتیم برای بچه داییم اسم انتخاب میکردیم 

کلی همه نظر دادن و یه اسم خیلی شیک انتخاب شد 

تنها کسی که نظری نداد و فقط موافقت کرد داییم بود 

بعد فرداش رفت شناسنامه گرفت به اسم دلخواه خودش 

ترکیب اسم مذهبی و ایرانی واقعا بده یعنی خیلیییییی بده 

اینم که تو شناسنامه یه اسم بزاری یه اسم دیگه صداش کنی فاجعه است به نظرم بچه دچار دوگانگی میشه تو خونه یه چیزی صداش میکنن پس فردا بره مدرسه با یه اسم دیگه میشناسنش 

استارتر تا میتونی مقاومت کن این اسم و نزار

اسم آرسام هم به اسم دخترتون میاد بهش فکر کن معنی قشنگی هم داره

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
اسی به هیچ وجه تو شناسنامه محمد نذار اگه پشیمون بشی عوض نمیکنن از من گفتن

قشنگترازاسم محمدهم داریم اسم پسرمن محمدهستش وزیباترین اسم هست برای پسرم وهمیشه افتخارمیکنم این اسم روبرای انتخاب کردم اسم سرداردوعالم محمد(ص) 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ساتیار سایمان سامیار سامین این همه. اسم سامی سام 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
وای بیست سال پیش تو یه جلسه رسمی😂 داشتیم برای بچه داییم اسم انتخاب میکردیم کلی همه نظر دادن و یه اس ...

کنجکاو شدم اسم شیکی که انتخاب شد چی بود؟ و داییت چه اسمی گذاشت؟ 😄

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

به نظرم اصلا جالب نیست ترکيبی،ولی هرکدومشون به تنهایی خیلی قشنگه

شما که اخلاق خونواده همسرت رو میدونستی وقتی جنسیت رو فهمیدی بهش فکر میکردی از همون موقع هم به اسم‌صداش میکردی که بقیه عادت کنن،وقتی بچه به دنیا میاد و اسمشم مشخص نکردی دیگ این وسط تعارفات شروع میشه بزرگترا بزارن و هرچی مامان و بابابزرگش بگن همونه و...

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگترازاسم محمدهم داریم اسم پسرمن محمدهستش وزیباترین اسم هست برای پسرم وهمیشه افتخارمیکنم این اسم ر ...

عزیزم اسی دو دله و شک داره تو مملکت ما اگه اسمت مذهبی باشه قانون میره تو باقالیا و عزیزان به سلیقه خودشون نمی‌ذارن شما اسمتو تغییر بدی شما چنتا پسر دیگه هم بیار بذارم محمد1. محمد 2و....

2810