2777
2789
عنوان

نامزدم گوشی من شنود کرده متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 54 پست
وضع مالی خوبی داره ولی چرا رفته تو اطلاعات ؟ بهش میگم رفتی اطلاعاتی شدی ؟ میگه نه اگه نه پس چرا داخل ...

پول چه هاااا که نمیکنه.شمام بخاطر پولش زنش شدی،پولش بیاد هر گ...هی بخوره واست مهم نی🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من شانس ندارم با هر کی آشنا میشم کاملا مریض و روانیه آخه کی گوشی نامزدش شنود می‌کنه ؟

کات کن بالا اثبات ارزش نداره هرچقدر پولدار باشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2805
عزیزم‌خیلی‌وقته دنبالت بودم نبودی.عقد‌کردی یا نامزدی فعلا.این کدوم خاستگارته؟ همون ک سوله داره

نه حمید که با نور چراغ قوه دنبال معاینه کردن من بود 

اینم خواستگاری اومد وضع مالیش بهتر حمید هست یعنی دست و دلباز تر هست ۱۰ سال هم بزرگ تره ولی گوشی من شنود کرده هر چی هم میگم چرا گوشیم هک کردی زیر بار نمیره 

انگشتر تو دستمه وقت آزمایش خون داریم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
نه حمید که با نور چراغ قوه دنبال معاینه کردن من بود اینم خواستگاری اومد وضع مالیش بهتر حمید هست یعنی ...

مهم نباشه 

خدا رو عقد نکردی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه حمید که با نور چراغ قوه دنبال معاینه کردن من بود اینم خواستگاری اومد وضع مالیش بهتر حمید هست یعنی ...

اتریناجان لطفا کات کن.تاعقد نکردی.نامزدی برای شناخته.ناراحت شدم واقعا

اتریناجان لطفا کات کن.تاعقد نکردی.نامزدی برای شناخته.ناراحت شدم واقعا

آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم

عزیزم‌اینده و ی عمر‌زندگی‌مهمه یا پول‌و طلا.پس بده.باادم شکاک‌دیونه میشی و‌مجبوری بعدش با بچه بسوزی‌و بسازی یا بچت بچه طلاق بشه

بخدا من شانس ندارم با هر کی آشنا میشم کاملا مریض و روانیه آخه کی گوشی نامزدش شنود می‌کنه ؟

مگه گوشیتو دادی دستش؟ 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
2810