2777
2789
حرفای دیگران منو بیزار میکنه ...بهم پارامش میده ..اهل خیانت نیست اهل جنگودعوا نیس توپریودی هام درکم ...

ببین دختر خوب خواهرانه بهت میگم تو زندگی باید با بالا و پایین زندگی کم نیاری .شوهرت دوست صمیمی ت باشه. در حد توانش ازش انتظار داشته باشی.احترام هم که باشه مرد خود به خود تمام تلاشش رو می‌کنه.

والا معلومه که همه از خونه خوب و ماشین خوب و ویلا و‌مسافرت و...خوششون میادمگه بده همه چیز آماده باشه

اره دقیقااا نمیشه. بهش گفتم خودش بهتر می‌شناسه که می تونه شرایط سخت رو تحمل کنه یا نه. من خودم شرایط ...

من خودم تودل همین سختی ها بزرگ شدم ..خیلی بالا پایین کردم

اما وقتی عمیق به این موضوع فکرمیکنم میبینم ادم درستیه حتی نگران تربیت بچه ها هم نیستم چون مطمینم چطور الگویی میشه  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دختر خوب خواهرانه بهت میگم تو زندگی باید با بالا و پایین زندگی کم نیاری .شوهرت دوست صمیمی ت باش ...

نه همه همینو میخوان امافکرکن شب بیای کنار کسی که دوسش نداری75درصد این افراد خیانت میکنن به شوهرشون

ببین دختر خوب خواهرانه بهت میگم تو زندگی باید با بالا و پایین زندگی کم نیاری .شوهرت دوست صمیمی ت باش ...

هیچ وقت باهم با صدای بلند حرف نزدیم بهم بی احترایم نکریم

من خودم تودل همین سختی ها بزرگ شدم ..خیلی بالا پایین کردماما وقتی عمیق به این موضوع فکرمیکنم میبینم ...

خب خدا رو شکر که درک از این موضوع رو داری. پس مبارکه انشالله که هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد. توکل کن به خدا انشالله خوشبخت بشین. 

خب خدا رو شکر که درک از این موضوع رو داری. پس مبارکه انشالله که هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد. توکل کن ...

ممنونم

مرسی از نصحیت های شما و راهنماییتون 

ایشالا تاپیک بعدیم بله برونم باشه    

ببین زندگی باهاش قطعا سخت خواهد بود

ولی هب دوسش داری و میخوابش و نمیشه کاریش کرد

اما با ماهی ۱۵ تومن و زندگی اجاره ای زندگی خیلی سخته باید خودتو اماده کنی

و اینکه معمولا زندگی اکثریت الان اینه 

خوشبخت بشین

اسی من دقیقااااا شرایط مشابهه تورو داشتم

ولی از طرف خانواده همسرم هیچ کمکی نداشتیم چون پدرش فپا شده مادرش واقعا نداشت،خواهرم میگفت وقتی نداره چرا میخواد زن بگیرع؟؟من گوش ندادن شوهرم خیلی سالم بود اهل کار بود چشم و دل پاک بود تو خریدام یکم صرفه جویی کردم

ولی همه چیم خداروشکر شد که بخریم

عروسی خودش گرفت خونه راجارع کرد وسایل باید میگرفت 

الانم دوساله خداروشکر زندگیمون داره میگذره 

دوماه دیگه ام نینیمون بدنیا میاد انشالله همین که خیالم راحته پاشو کج نمیذارع از خدا میترسه لقمه حلال داره میاره سرزندگیم برام بسه 

عزیزم سی سالگی سنی نیست که داری میگی سنم داره میره بالا 

از کجا معلوم تو سن ۳۵ سالگی خدا بهترین رو برات قرار نداده؟!

صبر کن کیسی که داری تعریف میکنی واقعا شرایط چرخوندن زندگی دونفره رو نداره

۱۵ میلیون برای یک نفر خوبه 

شما در نظر بگیر قسط میاد، اجاره خونه، پول قبوض و هزار چیز دیگه 

تهش میخوای از کجا بخوری؟!

خودت شاغلی؟

خانواده پسره میگند براش خونه رهن میکنیم باور نکن 

شاید بکنند اما بعدش دیگه ولتون میکنند و شما میمونید و ۱۵ میلیون حقوق !!!

من دقیقا همین بلارو سر خودم اوردم و الان خانوادش هیچ حمایتی نمیکنند 

من همش دارم غصه میخورم و دنبال کار میگردم 

از غم و غصه زیادی که ریختم تو خودم تو سن ۲۹ سالگی توده توی سینم در اومده و هزار تا درد دیگه که دکترا همشون میگند بخاطر اعصاب ناآرومته 

لطفاً با خودت و زندگیت این کارو نکن، صبوری کن 

خونه پدر آدم هرچقدرم سختی باشه باز از خون همید و برای هم تلاش میکنید اما یه شخص جدید برای اینکه دل تورو ببره هزاران حرف میبافه 

زیر یه سقف برید تازه مشخص میشه اخلاق و رفتارا 

من از تجربم گفتم امیدوارم توجه کنی و لگد به بخت خودت نزنی

والا خانواده ها اون چیزی که تو بیست سال زندگی خودشون نتونستن بدست بیارن 

از یه پسر بیست ساله می‌خوان!

تو این گرونی یه پسر جوان یا باید پدرش خیلی وضعش خوب باشه یا خود پسر بره دزدی 

تا خونه ماشین داشته باشه...

پس توقع زیادی نداشته باشید لطفاً 

همسر من سنتی اومد خواستگاریم

خدایش فقط اخلاق ایمان و جنم کار برام مهم بود که داشت

دوتایی باهم کار کردیم

بعد یکسال ماشین و بعد پنج سال خونه خریدیم.

اگر باز هم برگردم به گذشته باز همسرم رو انتخاب میکنم.

پول و خونه اینا بلاخره بدست میاد

اما یه آدم خوب که همراه و همدلت باشه همیشه پیدا نمیشه.

اسی مخصوصاً تو که الان عاشقشم هم شدی

عشق رو با پول که بلاخره بدست میاد معامله نکن که پشیمون میشی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

باهات موافقم

۱۵ اون داره

خودتم میری سر کار

زندگیتون رو با هم بسازید مگه باید بخاطر اونجامون که در اختیار مرد قرار میدیم لازمه همه چیز آماده باشه برامون؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁