2777
2789

🔅#پندانه 

✍ عشق لازمهٔ ثروت و موفقیت است

🔹زنی هنگام بیرون‌آمدن از خانه، سه پیرمرد با ریش‌های بلند سفید را دید که جلوی در نشسته‌اند. 

🔸زن گفت: 

هرچه فکر می‌کنم شما را نمی‌شناسم؛ اما باید گرسنه باشید. لطفاً بیایید تو و چیزی بخورید. 

🔹آن‌ها پرسیدند: 

آیا همسرت در خانه است؟

🔸زن گفت: 

نه.

🔹آن‌ها گفتند: 

پس ما نمی‌توانیم بیاییم. 

🔸غروب، وقتی مرد به خانه آمد، زنش برای او تعریف کرد که چه اتفاقی افتاده است. 

🔹مرد گفت: 

برو به آن‌ها بگو من خانه هستم و دعوتشان کن.

🔸زن بیرون رفت و آن‌ها را به خانه دعوت کرد، اما آن‌ها گفتند: 

ما نمی‌توانیم با همدیگر وارد خانه بشویم. 

🔹زن پرسید: 

چرا؟ 

🔸یکی از پیرمردها در حالی که به دوست دیگرش اشاره می‌کرد، گفت: 

اسم این ثروت است و این یکی موفقیت و اسم من هم عشق. برو به همسرت بگو که فقط یکی از ما را برای حضور در خانه انتخاب کند. 

🔹زن رفت و آنچه را که اتفاق افتاده بود برای همسرش تعریف کرد.

🔸شوهر خوشحال شد و گفت: 

چه خوب! این یک موقعیت عالی‌ست. ثروت را دعوت می‌کنیم. بگذار بیاید و خانه را لبریز کند! 

🔹زن که با انتخاب شوهرش مخالف بود، گفت: 

عزیزم! چرا موفقیت را دعوت نکنیم؟

🔸دختر خانواده که از آن سوی خانه به حرف‌های آن‌ها گوش می‌داد، نزدیک آمد و پیشنهاد داد: 

بهتر نیست عشق را دعوت کنیم تا خانه را از وجود خود پر کند؟

🔹شوهر به همسرش گفت: 

بگذار به حرف دخترمان گوش کنیم؛ پس برو و عشق را دعوت کن.

🔸زن بیرون رفت و به پیرمردها گفت: 

آنکه نامش عشق است، بیاید و مهمان ما شود. 

🔹در حالی که عشق قدم‌زنان به‌سوی خانه می‌رفت، دو پیرمرد دیگر هم دنبال او راه افتادند.

🔸زن با تعجب به ثروت و موفقیت گفت: 

من فقط عشق را دعوت کردم، شما چرا می‌آیید؟ 

🔹عشق پاسخ داد: 

اگر شما ثروت یا موفقیت را دعوت کرده بودید، دو تای دیگر بیرون می‌ماندند، اما شما عشق را دعوت کردید، هر کجا او برود، ما هم با او می‌رویم.

☑️ @Masaf

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با همچین کسی ازدواج کردمخونوادش حتی نداشتن بهمون کادو عروسی بدنمن حتی تو خرج عروسی و رهن خونه هم ...

خداروشکررر  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
🔅#پندانه ✍ عشق لازمهٔ ثروت و موفقیت است🔹زنی هنگام بیرون‌آمدن از خانه، سه پیرمرد با ریش‌های بلند سف ...

چقد خوووب بوود

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!