من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بگو خوشحالم با بازی دادن دخترا راه و رسم همسرداری رو یاد گرفته ، ما همدیگرو خیلی دوست داریم . گذشته در گذشته در گذشته . شب خوش مهربونم یه بوس وقلب هم براش بفرست
اسی براش بنویس من که میدونم از روی خیرخاهی بهم پیام دادین و قصد دیگه ای نداشتین اما ممنون میشم ازین ب بعد اجازه بدین خودمون درباره مسائل مهم زندگیمون تصمیم بگیریم.بعدشم بنویس ازین دختربازیا تو ذشته هر پسری بوده اگه شماانقد براتون مهمه پس باید کلا قید ازدواجو بزنین دو تا شکلک خنده هم بذار بگو شب بخیر
اخه چون از روی حسادت میگه معلوم نیست چند درصد حرفاش راسته..حداقل جلو دخترخاله باید وانمود کنه مهم نی ...
بنظر من انقد پسرا بد شدن ک رو حرفش ک میگه دختر باز بوده باید خیلی فکر و تامل کرد حتی اگ از روی حسادت باشه.شاید در اینده باعث مشکلاتی بشه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...