2777
2789
عنوان

پیرو سه تاپیک قبل ( خواستگاری)

50 بازدید | 2 پست

بچه ها دیدم دارید میپرسید چی شد اومدم بگم کامل دیروز باهم چت کردیم گفت اگه مایلید شب بیام دنبالتون اینو که به مامانم گفتم باورش نمیشد فکر کرد رفتن کلا😂🤦‍♀️  فک کرد دروغ میگم اومد گوشیمو کرفت خوند نمی دونم مادر من جرا انقدر حساسه واقعا بعد شبش رفتیم بیرون مامانم این دفعه قسمم داد گفت لااقل اینجارو دیگه خراب نکن برای همین از اولی که نشستم تو ماشین ساکت بودم البته ناگفته نماند که نزدیک بود یه ماشین دیگه سوار شم که خودش دست تکون داد گفت بیا این سمت🙂🤦‍♀️🥲 بعد کت رفتم تو ماشین سلام کردم و دیگه ساکت شدم بعد یه ربع گفتش اصلا نمی‌خورد بهتون که انقدر ساکت باشید ،گفتم چطور گفت آخه اونشب ذهنیتی یه چیز دیگه بود نسبت بهتون الان خیلی ساکت مظلومید خدا به سر شاهدهه دلم میخواست اون روی صمیمیتان نشون بدم شروع کنم به حرف زدن ولی یادم اومد مامانم گه بهم چی گفت با متانت گفتم نه من همیشه اینجوریم طرق خودش خندش گرفته بود🥲😂دیگه هیچی بعدش رفتیم رستوران گشتیم( یذره یخم باز شد البته من یخی نداشتم فقط بخاطر مامانم حرف نزدم) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید