2777
2789
اسی براش بنویس به هر حال باید انقدر دختر بازی میکرده که فرق دختر خوب و بدو بفهمه و در نهایت یکیو انت ...

اسی دقیقا همینو بنویس و اون استیکر خنده رو هم حتما بزار پر آخر هم بنویس ممنون از حرف های به ظاهر دلسوزانه تون شبخوش 

خداجونم شکرت😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی ک هرچی بوده واس گذشته بوده شماها اوکید شوهرتون با فاح.ش.ه قبل ازدواج رابطه داشته باشه؟ شاید ایدز و hpv داره . از کجا معلوم با کیا بوده و با چن نفر بوده و چ غلطایی کرده شاید زندان افتاده اصن. بالاخره این مسائل مهمه

حالا نمیگم‌استناد کنه ولی حداقل ببینه دخترخاله چی میگه حتی اگ از رو حسادت باشه باید پیشو گرفت تهشو دراورد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اره دختر دایی من شوهرش با کسی بوداونم همینطور پیامی رو به دخترداییم داد و خیلی بده شوهرشو گفته بود و ...

اره دقیقا قصد این دختر مشخصه و بوی حسادت از تک تک کلمات پیاماش میاد 

بهترین چیز اینه که جلوی اون از شوهرش دفاع کنه و خودشو بزنه به بی خیالی 

اینطوری هم اون میسوزه هم بعدا دیانا رو نشون شوهرش و مادر شوهرش بده برا خودش بهتر میشه

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
من میدونم محمد رو دوس داره چون یه بار تا شنید یکم میمونم با محمد شکرآب شده سریع محمد رو فالو کرد

خاله اش میدونسته چیه که نمیخواسته عروسش بشه. یه حرف اونم معلوم نیست راسته یا دروغ تو دهنش خیس نخورده.

بگو بلخره هر پسری ده جا میره خاستگاری آشنا یا غریبه تا بلخره اونی ک دلش میخواد و باب میلش هست رو پید ...

اسی این جواب خوبیه 

هر چیزی به جز این بگی میفهمه حرص خوردیو به هدفش میرسه 

خیلی ریلکس و منطقی جواب بده و تهش شب بخیر بگو که دگ ادامه نده

کاش با سیاست از گذشتش خبر دار میشدی اتفاقا نظر منم گذشته هر کی خیلی مهمه شناسنامه ذاتش هست بدونی بهتر میتونی تصمیم بگیری رو دیوار کی میخوایی یادگاری بنویسی آدم یا حیله گره.....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
من میدونم محمد رو دوس داره چون یه بار تا شنید یکم میمونم با محمد شکرآب شده سریع محمد رو فالو کرد

پس از هر دروغ و ترفندی استفاده میکنه  که تو خودت از شوهرت جدا شی ، عاقل باش عزیزم 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟