من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی چی ک هرچی بوده واس گذشته بوده شماها اوکید شوهرتون با فاح.ش.ه قبل ازدواج رابطه داشته باشه؟ شاید ایدز و hpv داره . از کجا معلوم با کیا بوده و با چن نفر بوده و چ غلطایی کرده شاید زندان افتاده اصن. بالاخره این مسائل مهمه
حالا نمیگماستناد کنه ولی حداقل ببینه دخترخاله چی میگه حتی اگ از رو حسادت باشه باید پیشو گرفت تهشو دراورد
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
کاش با سیاست از گذشتش خبر دار میشدی اتفاقا نظر منم گذشته هر کی خیلی مهمه شناسنامه ذاتش هست بدونی بهتر میتونی تصمیم بگیری رو دیوار کی میخوایی یادگاری بنویسی آدم یا حیله گره.....
سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.