2777
2789

بگو تا زمان شما عشق واقعی رو تجربه نکرده بوده الان حال و احوال محمد خیلی فرق داره ضمن اینکه من و اطرافیان جز سنگینی چیزی ازش ندیدیم 

شما هم حالا که حضور محمد اذیتتون میکنه مثل گذشته تو‌جمع هایی که هستش حضور نداشته باشید که اذیت نشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی بنظرم اصلاااا خودتو خسته نکن

اینک این تاپیک رو براش بفرست بکو ببخشید من اینستام بالا نمیاد نتم ضعیفه 

بیا توی این لینک تا جوابت بدم

وقتی بیاد اینجا جوابای مارو ببینیه برگاش میریزه و هروقتم اسم محمد بیاد راهشو کج میکنه😂😂😂

یعنی چی ک هرچی بوده واس گذشته بوده شماها اوکید شوهرتون با فاح.ش.ه قبل ازدواج رابطه داشته باشه؟ شاید ...

اخه چون از روی حسادت میگه معلوم نیست چند درصد حرفاش راسته..حداقل جلو دخترخاله باید وانمود کنه مهم نیست..

من میدونم محمد رو دوس داره چون یه بار تا شنید یکم میمونم با محمد شکرآب شده سریع محمد رو فالو کرد

بگو

عزیزم من به هیچ عنوان به خاطر چنین موضوعات سطحی با محمد جانم بحث نمیکنم 

گذشته هم اگر یک درصد شبیه به چیزی بوده باشه که شما تعریف میکنید،گذشته 

اگه مهم بود و ارزش داشت محمد براش تلاش می‌کرد 

بگو خوشحالم با بازی دادن دخترا راه و رسم همسرداری رو یاد گرفته ، ما همدیگرو خیلی دوست داریم . گذشته در گذشته در گذشته . شب خوش مهربونم    یه بوس وقلب هم براش بفرست 

اسی براش بنویس من که میدونم از روی خیرخاهی بهم پیام دادین و قصد دیگه ای نداشتین اما ممنون میشم ازین ب بعد اجازه بدین خودمون درباره مسائل مهم زندگیمون تصمیم بگیریم.بعدشم بنویس ازین دختربازیا تو ذشته هر پسری بوده اگه شماانقد براتون مهمه پس باید کلا قید ازدواجو بزنین دو تا شکلک خنده هم بذار بگو شب بخیر

اخه چون از روی حسادت میگه معلوم نیست چند درصد حرفاش راسته..حداقل جلو دخترخاله باید وانمود کنه مهم نی ...

بنظر من انقد پسرا بد شدن ک رو حرفش ک میگه دختر باز بوده باید خیلی فکر و تامل کرد حتی اگ از روی حسادت باشه.شاید در اینده باعث مشکلاتی بشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بگو

عزیزم من به هیچ عنوان به خاطر چنین موضوعات سطحی با محمد جانم بحث نمیکنم 

گذشته هم اگر یک درصد شبیه به چیزی بوده باشه که شما تعریف میکنید،گذشته 

اگه مهم بود و ارزش داشت محمد براش تلاش می‌کرد