2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 4500 پست
ای خدا چرا🥲🥲 خدا رو شکر الان بهتری گلم 😘😘

فدایت شوم 😘

شبنمی از خدا پنهون نیست از تو چه پنهون باشه 

دیسک خفیف گرفتم یسال پیش 

چهار نفر بودیم بابچها سرنشین پشتی نشستیم 

دوساعت راهو بهم فشار اومدعین چوب خشک بودم 🤭

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی حساسم رو درس بچها بهشون زور نمیگیرم ولی روآماده سازی فضا برا درس خوندنشون حساسم

بنظرم خیلی عالیه مدیریت داشتن 

ولی دیگه افراطی =خواب و خوراک وزدن از تفریحات 

باورت میشه از صبح مدرسه میبرتش بعد ناهار یسره درس و مشق و پرسش و پاسخ شب س ۹خوابن 🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مرسی گلم دخترم خوابید الآن پسرم هی بهونه میاره تا نخوابه منم اومدم یه سر بزنم ببینم بقیه در چه حالن� ...

الان بچهای دوساله مگه خواب دارن ماشالله شیطونن

برادرزاده ی منم تمام زورشو میرنه چشاش بازباشه🤌😅

حالا تازه شیطونی کردناش شروع شده 🥲😂

😅فقط یه کار خوبی کردی هرکی بچه داره مثالتو میزنم 

که گوشی دست بچه نمیدی 

خیلی خوبه

نه اصلا نمیدم برای همین انتقام گرفت گوشیمو انداخت تو آب 👺

شوخی نکن 😅😆

فقط یکی بم بگه چرا گوشیو وسایلو پرت میکنن🤌

من گلس سالم از دستش ندارم 

ننه باباهامون میگن ماها اینجوری نبودیم 😅

فدایت شوم 😘شبنمی از خدا پنهون نیست از تو چه پنهون باشه دیسک خفیف گرفتم یسال پیش چهار نفر بودیم بابچ ...

زنده باشی 😘😉 

آره گفته بودی دیسک خفیف داری 🥲🥲الهی خدا شفا بده و سلامتی کاملت رو به دست بیاری 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوخی نکن 😅😆فقط یکی بم بگه چرا گوشیو وسایلو پرت میکنن🤌من گلس سالم از دستش ندارم ننه باباهامون میگن ...

من رفتم دخترمو حموم کنم حواسم نبود گوشیم مونده بود رو میز اومد گف مامان گوشیتو شستم 😂

زنده باشی 😘😉 آره گفته بودی دیسک خفیف داری 🥲🥲الهی خدا شفا بده و سلامتی کاملت رو به دست بیاری

عزیزدلمی 

ان شالله سالم لبت خندون 

پسر گلت و خدا حفظش کنه ❤️😍😘

من رفتم دخترمو حموم کنم حواسم نبود گوشیم مونده بود رو میز اومد گف مامان گوشیتو شستم 😂

واااای خدااااا شیرین زبونم 😘❤️

چش بد ازش بدور 

بده گوشیتو تمیز کرده 🤌😅

واااای خدااااا شیرین زبونم 😘❤️چش بد ازش بدور بده گوشیتو تمیز کرده 🤌😅

🤗🥰

وسواس تمیزی گرفته انقدر بهش تاکید کردم خودشو کثیف نکنه 

تا یه قطره لباسش کثیف میشه فوری میگه در بیار عوض کن 🥴

🤗🥰وسواس تمیزی گرفته انقدر بهش تاکید کردم خودشو کثیف نکنه تا یه قطره لباسش کثیف میشه فوری میگه در ب ...

مریم عادت نده 

هم خودش طفلی اذیت میشه 

وتو 

خواهرم همینکارو با پسرش کرد الان بچه مدرسه سرویس بهداشتی نمیره .یکی از دوستاش از پفکش برداره نمیخورتش 

وحشتناک وسواسی تو همه چی

2810