2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20914 بازدید | 4498 پست
سلام عزیزم من موافقم 😘😘😘

سلام شبنمی خوبی 

دلم برات تنگ شده بود 😘🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااااااام🥰🥰🥰🥰

من بدون متن تگ کردم 😅نوبرم اصن 

سلام به روی ماهت 😘

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام خانما شبتون بخیر حالتون چطوره

سلام عزیزم شب بهشت 

زمان خوبی اومدم سایت همتون هستید 

نی نی های خوشملت چطورن 😍

سلام مانا جونم ممنونم شکر 💙شما خوبی منم همینطور گلم 😘😘😘

خوبم به خوبیت گلم 😍

تا یه ساعت پیش خوب نبودم اسپاسم عضلانی گرفته بودم 

الان خداروشکر بهتر شدم  

مرسییی گلم خوبی خوش میگذره

ان شالله واسه همتون خوشی وشادی باشه ❤️

خداروشکر خوب میگذره 

راستی خواهرم پسر ۸ساله داره .موقع مدرسه دیگه بیرون نمیاد.کلا نشسته با بچه تکالیف انجام میده 

بخوایم چندساعت ببینیمش فقط عید هست😅

خیلی حساسه به مدرسه و تکالیف بچه

ان شالله واسه همتون خوشی وشادی باشه ❤️خداروشکر خوب میگذره راستی خواهرم پسر ۸ساله داره .موقع مدرسه دی ...

منم خیلی حساسم رو درس بچها بهشون زور نمیگیرم ولی روآماده سازی فضا برا درس خوندنشون حساسم

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810