2777
2789
عنوان

جواب رد دادم

220 بازدید | 17 پست

و فکر میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم. من خیلی استرسی هستم و تاپیک قبل شرایط رو گفتم. دفعه ی دوم که تلفنی حرف زدیم دیگه رسما گفت عاطفه جون و گفت مثل ماه میمونی و ازین حرفا. منم خیلی دو دل شدم. به مادرم گفتم چطوره استخاره بگیریم اما باز خودم میگفتم برم مشاوره. خلاصه تو همین فکرا بودم که دیدم مادرم میگه استخاره کردم بد اومده. منم خیلی استخاره رو قبول دارم. دیگه به دلم بد افتاد و پیام دادم گفتم جواب من منفیه. پسره هم فقط گفت ممنون. موفق باشین. حتی دیگه با واسطه هم تماس نگرفت. رفت که رفت. حالا 3 روزه خودمو سرزنش میکنم. خیلی احساساتی رفتار کردم. میدونم شماها هم قصد سرزنش دارین ولی باور کنین دست خودم نبود. هیچ کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم واسه همین همیشه استرس دارم و نمیتونم خوب تصمیم بگیرم.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

عزیزم هرکسی استاندارد های داره اون آدم طوری صحبت کرده که علاوه بر زیر پا گذاشتن خط قرمز شما بهتون حس بد منتقل کرده این یعنی روحتون این شخصیت رو نمیپسنده .

کسی که در تایم آشنایی اینطور صحبت می‌کنه یا تجربه دار هست و وقیح 

یا نادان هست و بی عقل

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عزیزم هرکسی استاندارد های داره اون آدم طوری صحبت کرده که علاوه بر زیر پا گذاشتن خط قرمز شما بهتون حس ...

منم از همین چیزاش میترسیدم اما معرف میگفت از بی تجربگی ش اینطوریه. فکر میکنه باید از همون اول ابراز علاقه کنه ولی خب من از اول گفته بودم حریم محرم و نامحرم خیلی برام مهمه. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردی

ایشالله درس بشه برای موردهای دیگه

شما بايد با منطق رد کنید کسی رو نه صرفا استخاره.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اشتباه کردیایشالله درس بشه برای موردهای دیگهشما بايد با منطق رد کنید کسی رو نه صرفا استخاره.

مورد بعدی؟ اینم بعد 1 سال اومده بود .................... 

منم از همین چیزاش میترسیدم اما معرف میگفت از بی تجربگی ش اینطوریه. فکر میکنه باید از همون اول ابراز ...

آدم بی تجربه ای که عقل داره می‌ترسه همچین حرکت پر ریسکی انجام بده 

همسر منم سنتی اومد جلو یه بار رفتیم بیرون برای صحبت و آشنایی سرد بود کاپشن رو انداخت ه بود رو شونه هاش دست هاشو نپوشیده بود 

بهم گفت بدت که نمیاد اینطوری پوشیدم کنارت راه میرم.؟؟؟؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

آدم بی تجربه ای که عقل داره می‌ترسه همچین حرکت پر ریسکی انجام بده همسر منم سنتی اومد جلو یه بار رفتی ...

چقدر حرفای شما منطقیه. میشه خواهش کنم یه چیزی بگین آروم بشم. من و ایشون فقط عکس همو دیده بودیم. من 37 و ایشون 39 ساله. کلا آشنایی مون یک هفته بود و 2 بار تلفنی حرف زدیم. همون بار اول ایشون گفت شما چقدر پخته و دانایی و به معرف سریع گفته بود خیلی خوشم اومده. بار دوم هم گقت من شما رو خیلی پسندیدم و بهتون اعتماد دارم. ولی سر یه سری مسائل سریع زنگ رده بود به معرف که ما مشکل داریم با هم. وقتی هم من جواب رد دادم فقط گفت ممنون. نه سوالی، نه اصراری، نه تماسی با معرف. هیچی ...

شوهر منم تو اولین دیدار بهم گفت عزیزم،،،،، منم یه کم دو دل شدم که جواب منفی بدم اما انگار دهنم بسته شده بود،،،،بعدها ازش پرسیدم چرا هی عزیزم عزیزم میکردی گفت چون زن داداش بزرگم و داداشم همش بهم میگن عزیزم عزیزم و .. منم گفتم اینجوری بگم شاید تو خوشت بیاد

فقط عزیزم خودت دوسش داشتی؟از قیافه اش و شخصیتش راضی بودی؟منم مثل شما همش استرس دارم و دو دل بود ولی ...

ما کلا دو جلسه تلفنی حرف زده بودیم. اصلا هم شناختی نداشتیم. معرف هم دورادور میشناخت. شما مشاوره نرفتین؟

میشه درخوایت دوستیمو قبول کنی؟

نیومده

نه نرفتم

اگر خیلی دو دل هستین خب میرفتین بد نبود

از قدیم گفتن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیس، سعی کنین جای اینکارا مشاوره برین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

2810