2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد یه عده میگن پولدارها رو ببینید چه ساده ان نمیگن ممکنه طرف خسیس باشه زورش بیاد خرج کنه

بخدا ی طایفه سراغ داریم خونه چندتا. ماشین  دستا پر طلا

ولی. لباس مال دوره قاجار   برای بچه هاشون ی خوراکی نمیخرن   زمیننن داررررن زیاد برای چند نسل.   دو روز زنده ای نخوری نپوشی. جمع کنی کجا ببری

بابا این دوماه پیش تاپیک زده میخام طلاق بگیرم نمیخام ازش بچه داشته باشم چ جوری تو دوماه حامله شد و ز ...

منم گفتم ک معلوم نیست بچه اش از شوهرش باشه بعد بقیه تاپیک میزن ک گگگگگ چرا بهش میگی هرزه

چون پس انداخته مشخصه

این کاربر کلا خسیس هست تاپیک های قبلشو ببین برا همه چی همینه  ولی هرزه !!!!! تهمت هست  نباید گفت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بخدا ی طایفه سراغ داریم خونه چندتا. ماشین دستا پر طلاولی. لباس مال دوره قاجار برای بچه هاشون ی خو ...

خسیس ها اول به خودشون اسیب میزنن جم میکنن نمیخورن بقیه میخورن جاشون منظورم وراث هست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
این کاربر کلا خسیس هست تاپیک های قبلشو ببین برا همه چی همینه ولی هرزه !!!!! تهمت هست نباید گفت

😐😐😐😐چشماتو باز کن میبینی ک گفته میخوام طلاق بگیرم این از اوناس ک میره بزور لوندی و لخت شدن شوهر پیدا میکنه بعد طلاق میگیره پول طرفو تیغ بزنه الان حواسش نبوده دیده عه وای من نبودم دستم ک یهو بچه دار شدم نمیخوام خرجش کنم 

منم گفتم ک معلوم نیست بچه اش از شوهرش باشه بعد بقیه تاپیک میزن ک گگگگگ چرا بهش میگی هرزه

کسی برای شما تاپیک نزد پیامتون رو ریپلای زدیم

خاستیم بهتون بفهمونیم که اگر شما هواستون به حرفا و تهمتاتون نیست کارما هست....ولی متاسفانه دل جنگ داری 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
دقیقا😂😂😂😂👌👌👌👌

😁😁🤭🤭🤭والا

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
مادرشوهرم یه دختر خاله داره اینجوریه مثل استارتر

خدا رحم کنه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
2810