2777
2789
عنوان

تصمیم دارم بچه ام رو کهنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12154 بازدید | 264 پست

وا چقد خسیسی تو برای کی زیاد میکنی؟؟؟ببین خواهر من شوهر ازت بخاطر این چیزا تشکر نمیکنه الکی خودتو ب سختی بندازی تو گرما و سرما کهنه بشوری در ضمن خونه یکی بری شاید دلش میگیره تو خونشون کهنه بچتو بشوری 🤢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقد هم تو حساب کتاب بودن خوب نیس 

کهنه کنی بیشتر باید دکتر ببری تا شیر خشک 

پسر من شیرخشکیه از بچه های دیگه والا کمتر مریض میشه ربطی ب شیر نداره عزیز هر بچه ای متفاوته

عمده هزینه هام برا بچمه آوردمش ک پرورش بدم هزینه کنم خب اونجوری اسیر دنیاش نمی‌کردم بهتر نبود ؟؟

صلاح خودتو خودت میدونی نظر من این بود 

من با اینکه مستاجرم و دستوبالم زیاد باز نیست از مایحتاج بچم نمیزنم برای بچه هامون ارزش قائل شیم تا اونا هم یاد بگیرن 

اگر تصمیمتو گرفتی برای چی میای این جا اعلام میکنی 

اگر اومدی مشورت اغلب بهت گفتن کار اشتباهی میخوای بکنی 

خصوصا با توجه به تاپیکایی که زدی که مشکل مالی خاصی نداری، ضمنا با توجه به این طرز تفکر و اخلاق پول دوستیتون مدیون اون بچه هستی اگر هر چی پاش کردی دیر عوضش کنی که کمتر پوشک مصرف شه ....