2777
2789

منظورت از محاوره چیه

اگه میخوای حرف زدنت بهتر بشه باید کلاس اسپیکینگ و فری دیسکاشن شرکت کنی. نمیدونم کجا داره ولی دنبال این دو عنوان بگرد‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
میخوام جوری باشه اونور بتون با اسپیکینگ درس بخونم و کار کنم

اگه توی موارد دیگه هم مشکل داری اول اونا رو تقویت کنه اگه نه که  یه کلاس آمادگی اسپیکینگ آیلتس شرکت کن. قطعا همه آموزشگاهای معتبر برگزار میکنن .

یه پرس و جو کن ببین شیوه تدریسشون چیه؛ مثلا اگه قالبی آموزش بدن خیلی به درد نمیخوره؛ اگه خواستی بیا باز راهنماییت کنم.

بعد که دوره اسپیکینگت تموم شد یه گروه فری‌دیسکاشن(بحث آزاد انگلیسی) پیدا کن و عضو شو.

تا میتونی سریال هم ببین. فرندز و بیگ بنگ تئوری و گاسیپ گرل خوبن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه توی موارد دیگه هم مشکل داری اول اونا رو تقویت کنه اگه نه که یه کلاس آمادگی اسپیکینگ آیلتس شرکت ...

میفهمم زبانو حرف زدنو گرامرم یکم ضعیفه و اسپیکینگم ک بخاطرهمون گرامرمه الان سطح ۲ بزرگسالم از نظر آموزشگاه ها تایم خیلی ندارم ازون طرفم 

میفهمم زبانو حرف زدنو گرامرم یکم ضعیفه و اسپیکینگم ک بخاطرهمون گرامرمه الان سطح ۲ بزرگسالم از نظر آم ...

اول گرامر رو کامل کن و رایتینگ رو به حد خوبی برسون بعد برو سراغ اسپیکینگ وگرنه فقط وقت تلف کردنه.