به درخاست خودش رل زدیم دوسال عاشقونه باهم دوست بودیم اثلا فکرشو نمیکردیم یروزی ما جدا بشیم بلاخره شد سر ی مسئله گفت کات کنیم و کات کردیم اونم هی همو چک مکیردیم اما گذشت بعد دو سه ماه من طاقتم نیاوردم پیام دادم حرف زدیم چند شب خاستم بهم برگردیم گفت من ماه اول زجرامو کشیدمو همه چیو فراموش کردم من خشکم زده بود مگه میشد این دختری که انقد ادعای عاشق بودن میکرد یه ماهه همه چیو یادش بره چرا من بعد چند ماه یادم نمیرفت مگ نمیگن دخترا خیلی دیر یادشون میره ؟ چه
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
اتفاقا دخترا اولش بیشتر زجر میکشن ولی زودتر فراموش میکنن
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دوسش دارم وقتی کات کردم چشمم باز شد فهمیدم بهتر از این بوده..
خواست برگرده گفتم نمیخوام همه راه خودشون برن بهتره
وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊
نه برادر من اینجوری نیست دخترا بعد از جدایی یه چند وقتی حالشون خرابه ،بعد کم کم خوب میشن و همه چی براشون عادی میشه برعکس آقایون که روزایاول میگن بیخیال و سرشون با رفیقاشون گرم میکنن و بعد یه مدت افسرده و غمگین میشن
دخترا نهایت تلاششونو میکنن ولی وقتی ازت بگذرن دیگه گذشتن
اخه فکرشو نمیکردم انقد راحت اونهمه خاطره یادش بره
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
نه برادر من اینجوری نیست دخترا بعد از جدایی یه چند وقتی حالشون خرابه ،بعد کم کم خوب میشن و همه چی بر ...
افرین دقیقا منم اولش مهم نبود بعدترها حالم خرابو خرابتر شد
رفاقت و دوستی مجازی بدرد نمی خوره مگرکه مجازی باشه که یه مدت کوتاه حضوری بشه
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
رفاقت و دوستی مجازی بدرد نمی خوره مگرکه مجازی باشه که یه مدت کوتاه حضوری بشه
مجازی نبود ما بارها بارها همو دیدیم برا هم کادو خریدم کلی بغل بوس داشتیم اخه