به درخاست خودش رل زدیم دوسال عاشقونه باهم دوست بودیم اثلا فکرشو نمیکردیم یروزی ما جدا بشیم بلاخره شد سر ی مسئله گفت کات کنیم و کات کردیم اونم هی همو چک مکیردیم اما گذشت بعد دو سه ماه من طاقتم نیاوردم پیام دادم حرف زدیم چند شب خاستم بهم برگردیم گفت من ماه اول زجرامو کشیدمو همه چیو فراموش کردم من خشکم زده بود مگه میشد این دختری که انقد ادعای عاشق بودن میکرد یه ماهه همه چیو یادش بره چرا من بعد چند ماه یادم نمیرفت مگ نمیگن دخترا خیلی دیر یادشون میره ؟ چه
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
هوففففف اون بخاطرم خیلی ریسک ها کرد برا دیدنم کلی ترس استرس داداش ها شو کشید همه جوره اوکی بود با ...
یادش نرفته بهش ثابت کردی عذابهایی ک بخاطر تو کشیده حماقت محض بوده انتظار نداشت بیخیالش بشی و تنهاش بذاری الان دلش از سنگ شده و اگ واقعا میخوایش هم بهش اعتماد بده تا آخرش باهاشی و دیگه تنهاش نمیذاری و هم اینکه ی جورایی داره ناز میکنه باید بخری دیگه
وقتی نمیخواد که نمیشه،سرتو گرم کن مشغول کار،باشگاه درس،دوستان
اوهوم 🙏🙂
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو چی میدونی از من؟تو چی میدونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمیدونی. تو فقط چیزهایی رو میدونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️
دیروز گفتی رو یکیکراش داری چه جوری جذبکنی که😂😂😂👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
شوخی کردم مسخره بازی دربیارم حالم خوب شه
یادش نرفته بهش ثابت کردی عذابهایی ک بخاطر تو کشیده حماقت محض بوده انتظار نداشت بیخیالش بشی و تنهاش ...
جدی؟ اخه بهش گفتم بهم حس داری دیگه گفتش نه
ن تو رو خدا انتظار داری بهت حسی داشته باشه؟ معلومه رو خودش کار کرده تموم عواطف و احساساتشو بکشه تا سنگدل شه خدا میدونه این بی حسی برا ی دختر یعنی مرده متحرک چقدر دردناک بوده چ شبایی ک گریه نکرده و صبح ب خودش قول داده دیگه بذارتت کنار هم تو رو هم قلبشو
سعی دلشو ب دست بیاری البته اگ واقعا میخوایش و قصدت جدیه وگرنه از راه رفته برگرد دوباره بهش صدمه نزن
دخترا هیچوقت راست نمیگن درمورد این مسائله ها نشون میدن که براشون مهم نیست
تو چی میدونی از من؟تو چی میدونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمیدونی. تو فقط چیزهایی رو میدونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️
من بلاییی سرش نیاوردم نه خیانت کردم نه کار دیگه ای بحثمون شد یکم یکی دوشب بحث کردیم تصمیم به ک ...
رابطه ای که کارش به چک کردن گوشی برسه نشون میده فقط یه بحث ساده نیست
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من شک دارم تو فراموشی من بعد از دو سال فراموش نکردم هنوز اون تویص س ماه
خودمم فراموش نکردم کاش ازین پسرای بیخیال لاشی بودم حداقل میرفتم سراغ یکی دیگه تا یادم بره ولی بعد اون من نمیتونم با کس دیگع باشم🥀