2777
2789
عنوان

من دوسال پیش با دختری دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 86 پست

دخترا یه ماه اول اینقد داغونن که اون حس بد هیچ وقت فراموششون نمیشه. شاید اصن فراموشتون نکرده ولی ترس تجربه دوباره اون حس مانعش میشه و شما یاد اور اون درد بودین نباید بزارین کات کردنتون به یه ماه برسه الان اون اسیب ترمیم شده نمیخاد روشو دوباره باز کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر من اینه رابطه ای که قطع کردی رو دیگه ادامه نده چون بازم به جدایی کشیده میشه،اگه اون رابطه خوب بو ...

چیکار کنم خب گهگداری دلتنگش میشم  الان یجوریم که اگر با کسی بخام دوست شم نمیتونم  عاشقونه  باشم  اون همیشه ته  دلمه  

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
اخه فکرشو نمیکردم انقد راحت اونهمه خاطره یادش بره

بله اقایون اولش میرن با خیال فراموشی ولی بعدش متوجه میشن چی ب چیه 

خانما هم وقتی ک اقایون تو خوش گذرونی خودشونن دردا و زجراشونو میکشن و دیگ خودشونو جمع میکنن 

اون همون ماه اول مرده دیگ بدترررررین روزای عمرش همون شب رو روزای اول بوده.....دیگ اونا رو سپری کرده بک ماه اول بعدش دیگ عاادی شدی براش...شاید اگ همون ماه اول میرفتی سمتش اینجوری نمیشد.....انگاری دلش سنگ شده ...... 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ی ماه ک خیلی طفلی زجر کشید

من سر ۳ روز فراموش کردم وقتی شوهرم برگشت واسش تعریف کردم ن من دیگه بیخیالت شدم هنگ کرد همش میگفت خیلی سنگدلی بی وجدانی 🤣🤣

دلشو ب دست بیار الان داره ناز میکنه

اخه فکرشو نمیکردم انقد راحت اونهمه خاطره یادش بره

واقعا چی فکر میکردی ...دختر ها یه دختر بچه درون دارن ببین نباید دستشونو ول کنی وگرنه یه پروانه میبینن میرن دنبالش...من الان تو پروسه جداییم یعنی کات کردیم خیلی خواستم درستش کنم دقیقا دیروز یهو از خواب بیدار شدم بهش زنگ زدم گفتم عکسمو از رو پروفایلت بردار و عصرشم یه پسره بهم پیشنهاد ازدواج داد گفتم کمی زمان بده فکر کنم و احتمالا جوابم بهش بله هست ...عکسمو ب مادرش نشون داده و تموم 

عاشق نبوده عاشق واقعی یادش نمیره حتی اگر سالها بگذره.

هوففففف اون بخاطرم خیلی  ریسک ها کرد برا دیدنم کلی  ترس استرس داداش ها شو کشید  همه جوره اوکی بود باهام  منم تعجبم از همینه  اونی  که  انقد خاهانم بود چرا به ماهه  همه  رو یادش رفت

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
دخترا با نفرات بعدی یادشون میره یعنی ما اکثر دخترا

ای بابا   

چه بلایی سرش اوردی بعد میگی مسئله کوچک!!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چه بلایی سرش اوردی بعد میگی مسئله کوچک!!!!

من بلاییی  سرش نیاوردم نه خیانت کردم نه کار دیگه ای  بحثمون شد یکم  یکی دوشب  بحث کردیم  تصمیم  به کات گرفتیم  گذشتو گذشت  چند ماه  رفتم سراغش اما اون همه چیو یادش رفته  بود  

هوففففف اون بخاطرم خیلی ریسک ها کرد برا دیدنم کلی ترس استرس داداش ها شو کشید همه جوره اوکی بود با ...

جوابتو دادم دقیقا من خودم خیلی خواستم درست کنم رابطه رو باهاش چند بار زنگ زدم گفتم تصمیمت چیه چند بار بهش پیام دادم و حالشو پرسیدم و کلی تماس های بی پاسخ...بعد یهو رفیقام گفتن ولش کن این پلشتو و واقعا بهش زنگ زدم گفتم عکسمو بردار از پروفایلت با لبخند و تموم کردم خب برگرده هم اعتماد به نفسشو داغون میکنم یهو همه حسش از دلم رفت