2777
2789
عنوان

جای من بودین چه فکری میکردین

4405 بازدید | 23 پست

سلام همسرم از اول بارداری(بخاطر شرایط بارداریم ۳ ماه اول دکتر گفت رابطه نداشته باشین) الان بچم ۳ ماهشه همچنان نداریم. تو بارداری میگفت میترسم به بچه آسیب برسه. بعد از زایمان هم‌میگه بخاطر شرایط بدنی خودت که درد داری و خسته ای. بهش شک کردم نمیدونم چجوری بفهمم چی تو فکرش میگذره و جریان چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرد شده تمام

لایک موافقم شدیدا

چندین مورد اینجوری دیدم تا چند سال به همین روال بوده و اخرشم جدایی

مردی که زنشو بخواد تو بارداریم رابطه داره با احتیاط اگرم نه بعد زایمان لحظه شماری میکنه دیدم که میگم

کاش میشد بشی🖤💔
سرد شده تمام

چرا باید چکار کنم یا از کجا ردونم با کسی هست یا نه.

چند روز خونه بابام بودم اومد دنبالم تو ماشین اسپری لیدوکائین دیدم گفت دندون درد داشتم. دیشبم تو ماشین کلی دستمال توالت تک تک شده تو نایلون بود. درصورتی که همیشه واسه ماشینش دستمال جعبه ای مربع میگیرفت

لایک موافقم شدیداچندین مورد اینجوری دیدم تا چند سال به همین روال بوده و اخرشم جداییمردی که زنشو بخوا ...

بارداری اولم اینجوری بود با احتیاط و حتی بیشتر از قبل بود.

ولی بچه اولم چند ماهش شد شوهرم باز رابطش سرد شد فهمیدم گوشی دوم تو ماشین داره 

لایک موافقم شدیداچندین مورد اینجوری دیدم تا چند سال به همین روال بوده و اخرشم جداییمردی که زنشو بخوا ...

بارداری اولم اینجوری بود با احتیاط و حتی بیشتر از قبل بود.

ولی بچه اولم چند ماهش شد شوهرم باز رابطش سرد شد فهمیدم گوشی دوم تو ماشین داره 

بارداری اولم اینجوری بود با احتیاط و حتی بیشتر از قبل بود.ولی بچه اولم چند ماهش شد شوهرم باز رابطش س ...

ای وای من

امان از این مردا

چی بگم اشتباه از خودت بوده عزیزم

کاش میشد بشی🖤💔
چرا باید چکار کنم یا از کجا ردونم با کسی هست یا نه.چند روز خونه بابام بودم اومد دنبالم تو ماشین اسپر ...

با این وجود بازم برات جای شک و تردیده؟ به نظر هیچ شک و شبهه ای نمونده

کاش میشد بشی🖤💔
چون ادامه دادم؟

بله دقیقا

ایا از خودت پرسیدی اگر برعکس بود و تو خیانت کرده بودی شوهرت ۱ دقیقه باهات ادامه میداد یا نه؟

وقتی رو به مرد میدید و میگید من از هر رفتار تو چشم پوشی میکنم و تو ازادی و من لایق هر چیری هستم خب همینه عزیرم نه تنها به خودتون بلکه به کل جامعه زنا بد میکنید

واقعا متاسف و ناراحت شدم

کاش میشد بشی🖤💔