2777
2789
عنوان

کنکوریای محترم تشریف بیارین

305 بازدید | 65 پست

عزیزان میشه بگین تو این سه چهار ماه زیست چه فصلایی حذف کنم؟

حداقل۳۰درصد بزنم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بنظرم ۱۰ بخش قلبو فقط بخون بعد کل ۱۲ و از ۱۱ هم یه چند تا بخش مثل فصل اخر میشه حذف کرد

ولی درکل زیست من خودم فقط ۱۱ و ۱۲ میخونم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱ تا ۵ دهم و یازدهم + نیم سال دوم دوازدهم

یازدهم نمیشه حذف کنم؟ 

بجاش دوازدهم بخونم؟

چون الان دوازدهمم و میخوام در کنار تشریحی خوندن تست بزنم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
بنظرم ۱۰ بخش قلبو فقط بخون بعد کل ۱۲ و از ۱۱ هم یه چند تا بخش مثل فصل اخر میشه حذف کردولی درکل زیست ...

یازدهم و دوازدهم تنها بخونم چن درصدی میتونم بزنم؟

زیست سعی کن حذفیات نداشته باشی چون ترکیبی میاد 

ولی به هر حال 

گیاهی رو میتونی حذف کنی حدودا ۶ـ۸ سوال ازش تو کنکور میاد

گیاهی : فصول ( ۶-۷ دهم ، ۸ـ۹ یازدهم ، فصل ۶ دوازدهم )  

فصل ۷و ۸ دوازدهم سوال مستقل داره پس میشه حذف کرد 

مشاور تحصیلی📚پایه نهم تا یازدهم🦋.                          تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 

یازدهم و دوازدهم تنها بخونم چن درصدی میتونم بزنم؟

۶۰ درصد به بالا میشه بنظرم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
۳ و ۴ دوازده و حذف کن فقط بقیش خوبه

اخه دوازدهم ک هستن دارم تشریحی میخونم میخوام در کنارش تستم بزنم

ترجیجم اینه دوازدهم حذف نکنم

۶۰ درصد به بالا میشه بنظرم

جدی

عزیزم تا الان چقدر خوندی؟

زیست سعی کن حذفیات نداشته باشی چون ترکیبی میاد ولی به هر حال گیاهی رو میتونی حذف کنی حدودا ۶ـ۸ سوال ...

۶و۷دهم .۸و۹یازدهم اینارو بخونم یا حذف کنم؟

ب نظرم از هرچی حذف میکنی از زیست حذف نکن 

چون زیست ترکیبیه حسابی هر قسمت تست از ی بخش، حالا اومدیم و همه گزینه هارو یادداشتی ب جز یدونه، یدونه تست میپره

سعی کن زیست کامل بخونی

جدی

نه

اونی کامل خونده این درصد میزنه دوستمون دیگه زیادی تخیلی گفته

اینا رو بخونی همون ۳۰ میزنی

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن