2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23562 بازدید | 357 پست
حالا من گاهی میترسم خدای نکرده ی اتفاق بیفته جدا بشم بگن دیدییییییی .اخه دختر داییمم موقع ازدواجش کس ...

خدا نکنه عزیزم بد به دلت راه نده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حرفت طلا عزیزم

فدات عزیزم الان اگه یه اقا این تاپیکو زده  بود همگی حمله میگردیم بهش وای چه مرد بوالهوسی خدا ریشه هر چی مرو فلان بکنه خیلی ناراحتی چشمت کور پول بده خانمت جراحی کنه وووو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه عزیزم بد به دلت راه نده

باهاشون ۳ ساله قط ارتباطم حتی پدر مادرم . دختر ضعیفی هم نیستم .اگه خدای نکرده جدا بشم میتونم گلیم خودم از اب بکشم بیرون

بابام همش میگفت میری جدا میشی با بچه .بعد میای من باید خرجتو بدم .😐 

این واسم یجور ترس شد همش میگفتم جدا هم بشم خودم جدا خونه میگیرم کار میکنم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

به نظرم اشتباه میکنید فقط به خاطر ظاهر دارید خودتون و زندگیتون رو نابود میکنید، خوبی های همسرتون رو ببینید.. تاپیک رانندگیتون رو خوندم همسر حمایتگری دارید که بهتون روحیه میده کمتر مردی در مورد رانندگی خانوما اینقدر صبور هستش همونطور که پدر خودتون صبور نبودن.. اگر واقع فقط مشکل ظاهر هستش، به خودتون و ایشون ظلم نکنید 

دقیقا

قبل ازدواجم با همچین ادمی تو رابطه بودم ، دقیقا همین حسو داشتم و کاااملا درکت مبکنم ، نفرت انگیز ترین حس هست ، وقتی کنارش میشینی حس میکنی خیلی گنده ای انگار در صورتی ک اون از حد نرمال کوچیکتر هست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
باهاشون ۳ ساله قط ارتباطم حتی پدر مادرم . دختر ضعیفی هم نیستم .اگه خدای نکرده جدا بشم میتونم گلیم خو ...

نه اتفاقا من میرم میام که ببینن. بابامم همون سال اول از همسرم خوشش اومد الان بیشتر از بقیه داماداش دوسش داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اگر دوسش نداری جدا شو هر ادمی لایق دوست داشته شدنه همسرت باید با کسی باشه که دوسش داشته باشه نه تو ...

ای بابا چرا جدا بشه یکی قیافه داره پول وموقعیت درست حسابی نداره یکی قد وقواره نداره ولی از نظر بقیه جهات اوکی هست همین که بتونه امکانات زندگی رو فراهم کنه دول هم داشته باشه کافیه .یه مورد صد در صد هیچوقت گیر ماها نمیوفته

نمیخاد دلتون برا شوهر اسی بسوزه. حالا همه شدن مدافع شوهر ایشون. همین مرد اگه یکم هیکل و چهره و مردون ...

حالا همچين معلومم نيست از استارتر پايين تر باشه اين تعريفيه كه خودش ميكنه بايد ديد شايد از استارتر سرتر باشه صرفا چون لاغره نميشه گفت استارتر ازون سرتره ايشون چون دوسش ندارن اين نظرو دارن

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟