2777
2789
عنوان

خاطرات من از بیمارستان روان

| مشاهده متن کامل بحث + 341905 بازدید | 1168 پست
این و باید با ندا یاسی بندازن تو یه اتاق 🤣 جدا از خیلی ناراحت شدم  ریشه این میل جننسیش ازچیه ...

شاید باور نکنید ولی خیلی هاشون تحت تاثیر و نفوذ اجنه هستن که باعث شده تمایلات جنسی شون میشه و بعضی ها هم مثل همون جوان طلبه خودکشی میکنن در واقع اونا وادارشون میکنن به خودکشی.من خودم روانشناسی موندم و در مورد مسایل ماورایی هم سالهاست مطالعه و تحقیق دارم .اینو از روی آگاهی و شناخت میگم بهتون .

طفلی خیلی دلم کباب شد براش. قل داداشش نقطه مقابلش بود.یه پسره خراب و ولگرد. مادرش پیر شد.اخه با رضای ...

طبق چیزایی که گفتی باهاتون شرط می‌بیندم که مشکل و وسیله ماورایی داشته .حتی برادرشم مطمعنم تحت نفوذ اجنه شیطانی هست برای همین میگین پسر بدی هست .این یکی هم مومن بوده روانیش کردن .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه هفته بیمارستان روان بستری بودم تو یه هفته یک روز درنیون سه تا شوک الکتریکی بخم زدن قبل از شوک ...

یعنی هیچکس نیومد ملاقاتت؟؟؟ چی کشیدی 😥

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
استارتر اینکه یه نفر حس کنه که بهش الهام میشه که قراره اتفاق بدی بیوفته یا اینکه به صدا ها خیلی حساس ...

بعد اون اتفاق ها واقعا پیش میاد ؟؟البته این تاپیک مال چند سال پیش هست امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزم.اگه جوابتون مثبت هست نگران نباش ممکنه شما مدیوم باشی .

2804
من این ریسپریدون رو که میخورم حالم بدتر میشه 

ولی دارو واقعا میتونن مفید باشه ،داروهای اعصاب و روان شیمی مغز رو نرمال میکنن.خیلی ها با دارو کاملا خوب میشن.

مرسی دارلینا جون من که امیدی ندارم! 15 ساله این مشکلو دارم...هر کاری کردم اما بهتر نشد که هیچ بدتر ه ...

فک میکنم با روانکاوی و هیپنوتیزم خوب بشه این مشکل شما .

میشه خواهش کنم اگه کسی راجع به مشکل من چیزی میدونه بگه؟ 

من هیچ وقت نتونستم با خودم کنار بیام. همیشه فکر میکنم من اسمم دیلان نیست و دیلان یکی دیگه س اسم واقعی من چیز دیگه آیه. فقط و فقط با اسمم این مشکلو دارم یعنی من خودمم ولی اسم دیلان مال من نیست اما کسی اسم واقعیم رو  نمیدونه 

بزرگترین مشکل زندگیم اینه خودمو معرفی کنم همش عذاب وجدان دارم چرا دارم خودمو به جای یکی دیگه معرفی میکنم آخه من که دیلان نیستم من یکی دیگه م

بله ما مریضی داشتیم نوار بهداشتی میخورد یا مریض هایی که پر خور بودن یا خیلی احساسی که اقایی که غذا ر ...

😂حس میکنم روانیم با اینا که گفتی البتا یمدت روانپزشک رفتم و قرص مصرف کردم ولی اینا😐💔

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
من پرستاری خوندم بیمارستان ابن سینا مشهد بودم نمیدونم از همکارام یا بیمارها اینجا هستن یا نه کلا اگه ...

عزیزم شما روانپزشک خوب سراغ دارین برا جوونی که یهو اختلال روانی پیداکرده یهو داد میزنه خودشو لخت میکنه ادرارومدفوع میکنه توخونه میگه اجنه اذیتم میکنن.مادرشم اینحوری بوده و دوقطبی داشته