2777
2789
عنوان

خاطرات من از بیمارستان روان

| مشاهده متن کامل بحث + 341995 بازدید | 1168 پست
سلام عزیزم،حتما،عصبانیت فوق العاده شدید،رانندگی بسیار تند،زود رنج بودن،دمدمی مزاج بودن،تصمیمای سریع ...

دقیقا دمدمی بودن و از این شاخه به اون شاخه پریدنو منم دارم 

خیلی هم تند حرف میزنم تیک دارم همش باید یه پامو تکون بدم خوابایه مضخرف میبینم به هیچ کس اعتماد ندارم و ...

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر خاله من افسردگي كرفت بعد از نامزدش كه جدا شد دوروز بيمارستان رواني بستري بود حالشم خوب بود خيلي ...

بله ما مریضی داشتیم نوار بهداشتی میخورد یا مریض هایی که پر خور بودن یا خیلی احساسی که اقایی که غذا رو میاوردن حتی عاشقش میشدن واسه همین تو یه اتاق جمع میشدن یا پاهاشون بسته میشد 

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
یه مورد خیانت و تجاوز گفتم که خودم واسه دختره گریه کردم به حالش به زیباییش که حروم شد خودکشی هم ک چن ...

وای خدا تو خونه نشستیم از هیچ جا خبر نداریم خدا شفاشون بده 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
2805

بچه ها من همه خاطراتم بیشتر مربوط ب خانوماس چون مریض روان احساسیه کسی از اقایون تو بخش خانوما نمیاد و کسی از خانوما تو بخش اقا نمیره مگر در صورت لزوم یعنی بیمار خانوم پرستار اقا نداره و بالعکس البته همکارا اقا سوژه های جالبو میگفتن بعضی وقتا

بله ما مریضی داشتیم نوار بهداشتی میخورد یا مریض هایی که پر خور بودن یا خیلی احساسی که اقایی که غذا ر ...

اوه اوه اونا دیگه  چه قدر اوضاشون خراب بوده

اینا مادرزادی اینجوری بودن؟

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐
اوه اوه اونا دیگه  چه قدر اوضاشون خراب بوده اینا مادرزادی اینجوری بودن؟

نه  عزیزم مشکل داشتن 

دختر خاله من افسردگي كرفت بعد از نامزدش كه جدا شد دوروز بيمارستان رواني بستري بود حالشم خوب بود خيلي ...

خوبه نامزدش بوده .!رفته بستری شده؟الله اکبر چه روحیات حساسی داریم

من از شوهرم جداشدم باید چکارکنم؟!😐

استارتر 4بار پست گذاشتم لطفا داستان دوجنسه هارو تعریف کنید😕😐

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

استارتر اینکه یه نفر حس کنه که بهش الهام میشه که قراره اتفاق بدی بیوفته یا اینکه به صدا ها خیلی حساس باشه مریضیه؟

بگو استارتر جان.هرچی که به نظرت جالب میتونه باشه.داستان اون خانومه خیلی تلخ بووووووود.

خیلی من اصلا زود گریه نمیکردم پوست کلفت شدیم ولی اون واقعا غم انگیز بود فک کن مردا سیگارشون رو روی بدن این خانوم خاموش میکردن

2809