2733

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

من حوصله ندارم بگم توی اینترنت دستورشو بگیر فقط یه نکته بگم که خیلی مهمه 

توی سبزی سرخ کردنت هرچقدر بیشتر روغن بریزی و بیشتر تفت بدی روغن بیشتری میندازه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

گوشت و با پیاز سرخ کن 

از قبل هم لوبیا. و بزار خیس بشه

سبزی سرخ شده قرمه 

همرو بنداز روی گوشت سرخ شده اب بریز بزار تا شب بپزه

بعد صبحانه بار بزار برا شب جا بیفته

وسطا نمک بزن اخر هم لیمو امانی

فقط باید سبزیش خوب باشه وسللام

سبزی کرمانشاه رو بگیر محشرررررررررره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مرسی عزیزدلم عجله ندارم راحت باش برای فردا میخوام

گلم سبزی خودش خیلی مهمه ک عطر دار و مزه ش خوب باشه اول کار باید از جایی سبزی بگیری ک امتحان شده باشه ک طعمش خوبه! وگرنه هر نوع دستوری بری فایده نداره

گوشت و لوبیا رو من خودم داخل زودپز میندازم 

پیاز و با گوشت خیلی خوب سرخ کن ک گوشتت طعم خوبی بگیره یه قلم گوسفندی هم در حین سرخ کردن بنداز تفت بخوره با بقیه مواد ، قلم شکسته شده بنداز ، میشه ۲ تیکه برای دو وعده ، مگه بخوای زیاد درست کنی ک باید قلم بیشتری بندازی اما تیکه کن ک خوب چربیش دربیاد 

خب حالا باید خیلی خوب فلفل سیاه بزنی و زردچوبه و ادویه مخصوص قرمه سبزی و تفت بدی و انتهای سرخ کردنت چند حبه سیر ریز کنی ( این یکی از نکات مهمه ک سیر بسیاااااار خوشمزه می‌کنه قرمه زو ) آب بریز با لوبیا بپذه تا ۱ ساعت 

از اونور تا بالای ۴۰ دقیقه باید سبزی تفت بدی بسته ب مقدارش هم داره کمتر باشه کمتر تفت بده ، اما سرخ کردن سبزی بسیاااااار مهمه ! زیاد باید سرخ کنی تا جایی ک سبزی موقع سرخ شدن بیرون بپره و سیاه رنگ بشه 

مثلا من ۵۰۰ گرم سبزی رو ۴۰ دقیقه تفت میدم ! بعد زیرشو خاموش کن ، زودپز ک آماده شد تمام مواد رو خالی کن تو سبزی و لیمو عمانی ها رو در این مرحله بنداز !

سبزی زو جداگانه نپذ عطرش کم میشه با همین مواد بپذه از قبل هم کلی سرخ شده کافیه 

زیرشو کم کن و بذار آروم آروم جا بیفته خورشت یه نکته دیگ حدود یک ربع ک مواد رو گذاشتی رو گاز بهش پودر زنجفیل هم بزن حتما 

تمام نکات رو رعایت کن ، چیزی رو حذف نکن 

قول میدم همه تعریف کنن ازش 

هووووووف دیوونه ش میشی 😋😋😋😋😋😋 

حاصل و تجربه ۱۱ سال آشپزیه ها 😊😉😉


2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز