2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5389 بازدید | 149 پست
سلام عزیزم  خیلی خیلی زحمت کشیدین  چقدر خوب بود واقعا ممنونم😍😍❤🙏

سلام مجدد

خواهش می کنم🌷

واقعا مشتاقیم هرچه زودتر رونمایی کنین از سایتتون😍

فکر کنم وب سایت های گیس گلابتون و سوشیانت رو هم اگر نگاه کنین ایده های خوبی بتونین بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر گرانبها. چیزی که معمولا به آدم ها عرضه میشه ابتدای مسیر و انتهای مسیر هست. مثلا ابتدا از یک خانواده متشنج بودم اما الان خانواده خوشبخت خودم رو ساختم. 

میدونی همه اینها به من میگه منم میتونم مث گرانبها خودم رو بسازم و بهم انگیزه میده. اما یک چیزی اینجا کمه. بذار اینجوری بهت توضیح بدم:

چند وقت پیش پیچ یک تاجر مشهور ایرانیو میدیدم که حسابی پولداره و معدنی برای خودش داره و خلاصه نونش تو روغنه. استوری هایی که درباره زندگیشون گذاشته بودند متفاوت با بقیه پیج ها بود. یک جوری متفاوت بود که بنظرم این نوع سناریو واقعا تاثیر بیشتری روی خواننده که یکیشم من بودم داره. 

این تاجر جوان فقط از ابتدا و انتهای زندگیش نگفته بود. فقط نگفته بود که از یه خانواده کارمندم و این کارها رو کردم و الان موفق شدم. این تاجر اولین کسی بود که میدیدم از نمودار سینوسی زندگیش میگفت. مثلا در یک از مرحله از زندگیش بسیار تلاش کرده بود و باید نتیجه خوبی میگرفت اما به یک باره ورشکسته میشد. بالغ بر هفت هشت بار با کله تو زمین خورده بود. و هر بار من یادآوری میکنم داستانش رو بیشتر دوست دارم تو دل خطر برم فقط برای اینکه شکست بخورم! میدونم یکم عجیبه

تو هم حتما وقتی که داشتی تلاش میکردی که خودتو بسازی یا خانوادتو آروم کنی احتمالا شکست خوردی. مثلا اوائل که اومدی آرامش رو برای برادرات به ارمغان بیاری احتمالا داداشا ارمغانو کردن تو کوزه و تو شکست خوردی و گیج شدی و نفهمیدی کجای کارت اشتباهه و مجددا تلاش کردی که سازگاری خانوادتو بالا ببری.

داستان سماجتت با خانواده شوهر رو دیدم و کیف کردم. اما این شکست ها مربوط به گرانبهای بعد از تغییر بالای 90 درصده. برامون از گرانبهای تازه کار در بهبود خودش بگو که هی شکست خورده. میدونی چی میگم؟ نمودار سینوسی بعد از بالغ شدن خودت رو تنها ننویس. از گرانبهای نابالغی که شکست خوردهو ناامید شده اما هی بلند شده بیشتر بگو

نمیدونم تونستم مفهوممو درست برسونم یا نه. اما برای من نابالغ نقشه راه گرانبهای نابالغ میتونه دستمو بگیره. بیشتر از شکست هات بگو تا هر وقت شکست خوردم بدونم گرانبهایی بوده مثل من که با خاک یکسان شده اما بلند شده

سلام گرانبها جان

خدا میدونه چقدر با دیدن این تاپیک خوشحال شدم. خواهشا اگه اجازه تبلیغ ندادند خصوصی یا هرجایی که ممکنه بهم اطلاع بده.

موضوعاتی که تو جامعه ایرانی به وفور میشه دید موارد ذیل هستند:

مهرطلبی

عدم عزت نفس و اعتماد به نفس

عدم تعیین حد و مرز

مشکل در برقراری ارتباط موثر

تله ایثار

راجع به فرند پروری

زندگی زنان شاغل با بچه هم علاقمند هستم مطالبی از جانب شما بخونم

ممنونم 

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
سلام دختر گرانبها. چیزی که معمولا به آدم ها عرضه میشه ابتدای مسیر و انتهای مسیر هست. مثلا ابتدا از ی ...

دقیقا این چیزیه که همه ما دنبالشیم اینه که شکست ها چی بودن که بعدش تونستن گرانبهای الان رو بسازن خیلی قشنگ گفتین مرررسی واقعا ❤️❤️

اما یه چیزی که هست اینه که دختر گرانبها اینجاس که از تجربه هاش و شکست و موفقیت هاش بگه من یه سری موضوعات رو دیدم که شاید ایشون هیچ نظری در موردشون نداشته باشه و کار یه روانشناس و کسیه که در مورد این موضوع تخصص و اطلاعات زیادی داره ما که نمیتونیم از ایشون انتظار هر محتوایی رو داشته باشیم و این درست هم نیس

سلام دختر گرانبها

واییی خیلی ذوق زده شدم  از اینکه سایتتون اماده شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😅

موضوعات اعتماد به نفس و عزت نفس و زنانگی که خودتون بهش اشاره کردین به نظرم خیلی خوبن😍

چونکه خودم تو زندگیم از کمبود اعتماد به نفس و عزت نفس خیلی ضربه خوردم و هنوز نتونستم درستش کنم 

به هر حال خیلی خیلی ممنونم ازتون♥️♥️🙏🙏🌷🌷😘😘

اگر میشه درمورد کنترل حسادت هم برامون بگین بیشتر ممنون میشم🙏♥️🌷

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
باز تونستی مقاله اینا بخونی یه راهکارهایی برا ارامش افراد بدی خوبه عزیزم، موفق و شاد باشی 😍😘

حتما 

چون به مطالعه اش علاقه دارم

ممنون از همراهی تون😘🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

زنده باشین و موفق  یه مورد دیگه اینکه چه طوری بدون بحث و دعوا با همسر مشکلات رو حل کرد و یا اع ...

خیلی موضوع خوبی هست 👌👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عه میگم کسی فن بیان رو هم گفتش ؟ اگه نگفتن من گفتم    

👏👏👏

عزیزم لطفا از خانواده های سمی،برنامه نویسی و سواد رابطه و درست کردن سبک زندگی مطالب بزار❤️❤️

عالی👏👏❤❤