2777
2789
عنوان

با من همراه میشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5389 بازدید | 149 پست
اینهاکلاسهای که میریم خیلی کاربردی

خیلی عالی بود ممنون👏❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام مجدد خواهش می کنم🌷 واقعا مشتاقیم هرچه زودتر رونمایی کنین از سایتتون😍 فکر کنم وب سایت ها ...

ای جان سلام مجدد

بله چشم 🥰🙏🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالی👏👏❤❤

مهشید جان میشه درباره برنامه نویسی منو راهنمایی کنی؟من دو ماه بود که میخواستم ارتباط بگیرم ولی همه تاپیکا قفل بود واقعا خوشحال شدم که این فرصت پیش اومد ممنونم ازت عزیزم،من میخوام برنامه نویسیو یاد بگیرم اما اطلاعاتی ندارم ازش میخوام بدونم چه مدل لپ تاپی ام نیاز داره

پس خدا قوت میگم بهتون 😊❤🌸❤

مرسیی❤🙏🤩🥰

سلام دختر گرانبها. چیزی که معمولا به آدم ها عرضه میشه ابتدای مسیر و انتهای مسیر هست. مثلا ابتدا از ی ...

سلاپ به روی ماه تون 

چقدر قشنگ گفتین

من از شما خیلی ممنونم ایده تون عالی بود برام...حتما چراغ راهم هست❤🙏😘

آفرین عزیزم یه سایت خوبی بساز  فقط مثل اینجا هر قسمت که خواستیم بریم صدتا تبلیغ نباشه جلو چشم ...

ممنونم از شما🙏🙏🌹

من که سایتم میشه شبیه ورژن قدیمی و تازه تاسیس شده این سایت ها...

چون اول راهم و باید دو سه سالی کار کنم تا تبلیغ بگیرم😂

سلام گرانبها جان خدا میدونه چقدر با دیدن این تاپیک خوشحال شدم. خواهشا اگه اجازه تبلیغ ندادند خصوصی ...

سلام به روی ماهت عزیزم

حتما تقدیم میکنم

ممنون بابت تیترها👏👏🙏❤

اما یه چیزی که هست اینه که دختر گرانبها اینجاس که از تجربه هاش و شکست و موفقیت هاش بگه من یه سری موض ...

دقیقا همین هست و من واقعا در مورد برخی مسائل تخصص ندارم...حتی مطالعه کنم هم جای تخصص را نمیگیره...

فکر میکنم برخی موارد را اصلا بهش نباید ورود کرد چون ممکن هست راه را هم اشتباه به مخاطبین بگی و بیراهه برن در حالیکه با متخصص صحبت کنن حتی دو روزه مشکل حل میشه 

سلام دختر گرانبها واییی خیلی ذوق زده شدم  از اینکه سایتتون اماده شده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😅 موضو ...

سلام گلم 

ممنونم از توجه تون 🥰🤩🙏

ممنون از تیترها 

حتما بهش پرداخته میشه🙏🙏🤗

سلام عزیزدل ...

وقتت به خوشی.

تبریک میگم بابت این موفقیت وشروع عالی ..

ممنون میشم درمورد نبخشیدن خود هم مطلب بزارید درسایت جدید .

نبخشیدن خود نه فقط کوتاهی درحق خودمون چون من به شخصه کوتاهی هایی که درحق خودم کردم رو حس میکنم خیلی راحت تر بخشیدم 

بیشتر کوتاهی درحق عزیزان 

یا حتی بدتر صحنه های بد براشون رقم زدن ....دیگه بیشتر بازش نمیکنم 😔😔

ویکی دیگم در مورد لج و لجبازی و عواقبش و پیشگیری ازون 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

سلام مهشیدجونم❣

به به که 

چه عالی 😍خوشحال شدم این تاپیکو دیدم

تبریکک بابت راه اندازی سایت 😍❤

دمت گرممم بخدا میگمااا دمت گرم افتخار میکنم ذره ذره پستی و بلندی ها رو پشت سر گذاشتی ذره ذره پیشرفت کردی 

اینجا رسیدی 

من از زندگیم زیاد نگفتم تو کاربریم 

تاپیکاتو که میخونم انگار دارم سرگذشتم رو مرور میکنم تااین حد شبیه هم هستیم :))) البته در حال حاضر اخرای کارطلاقه و یک جلسه دیگر تمامه تا بطور رسمی جدا بشن همه تاپیکات برام آشنا بود شاید باورت نشه بااکثر تاپیکات اشک ریختم

۲۲ سالمه و اول راهم نقطه صفرم

تو رو الگوی خودم قرار دادم 

خیلی رویاهای بزرگ تو سرمه 

ولی با کمک خدا میتونم و میرم جلو 

قول میدم یک روز بیام تاپیک موفقیتامو بزنم اینجا تا مثل شما شاید تلنگری باشم برای بقیه از میون سختیا رو به جلو حرکت کنند و یادبگیرند جا نزنن محکوم به مشکلات نباشن و...

گفتی موضوع 

نمیدونم کاربرا گفتن یا نه چون تاصفحه اول بیشتر نخوندم

من پشت کنکور موندن رو به عنوان یکی از موضوعات پربازدید سایتت پیشنهاد میکنم مطمئنم کلی طرفدار پیدا میکنه 

برای این منظور میتونی دعوت کنی از کسایی که بیش از یک بار تا ۵_۶سال پشت کنکور موندن و از خاطرات و تجربباتشون برای بقیه افراد بگن بااین کار نسل جوان بسیار زیاد قطعا جذب سایت میشن 

هرچی تنوع موضاعات میره بالاتر بازدید بیشتر میشه و شاهده رده سنی افراد مختلف با ویژگیای مختلف میشی🤏

من خودم پر تجربه م از دوران پشت کنکورم چندین سال موندم حالا یکی مثل من انتخاب رشته ش بد بوده یا مدارکش ناقص یا کمال گرا بیش از حد میتونه عبرت بشه برای بقیه 

یکی هم طمع داشته یا هرچی ...

کنکوریا میتونن استفاده کنن

راستی مهشید جون من خیلی به این موضوع فکر میکنم 

نمیدونم اصلا موسسه ای هست  من خبر ندارم یا نیست کلا

جایی برای حمایت از بچه های طلاق و اسیب دیده 

شاید مطالبی که راجع عزت نفس و ارامش یا ...میزاری بتونه کمک کننده باشه اما بطور تخصصی به این موضوع نمیپردازه

اصلا نمیدونم سایت شما حول حوش چه مسائل و موضاعاتی قراره باشه ایا صرفا مطالب مربوط به روح و روان و تربیت و ...یا موضوعات متفرقه هم دربرمیگیره

اما خب پیشنهادم بود 

میدونی تو رویاهام و آرزوهام یکیش همینه بتونه به استقلال مالی برسم و بتونم یه موسسه بطور خاص برای فرزندان طلاق تاسیس کنم کاش به واقعیت تبدیل بشه

مثل اون نیک وی آچیچ مردی که دست و پا نداشت  اما موسس زندگی بدون مرز بود و به کلی آدم روحیه میداد 

اسمش همه جا رو برداشته 

منم بتونم یه کار خفن واسه بچه های طلاق بزنم که ماندگار بشه😁حتی یک نفر هم متحول بشه کافیه

چقدر خوشحال شدم تبریک میگم

عزت نفس رابطه عاطفی هوش هیجانی زنانگی مهرطلبی و رها شدگی  بی ارزشی کاریزما موضوع هایی هستن ک اکثر افراد مثل من باهاش درگیرن اگه راجع بهشون صحبت کنید واقعا خوشحال میشم 

اون دیسیپلین رو که بین تاپیک ها دیدم چشمام برق زد. گره زندگی من الان دیسیپلین نداشتنه. من اصلا نم یتونم خودم رو مجبور به انجام کارای جاریم بکنم. 

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل