2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه شپش بعد چند ماه دوباره برگرده؟کیا تجربه شپش سر دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 62 پست
یه شونه ریز مخصوص میگیری از دیجی.کالا هر روز شونه میکنی  لازم به چیز دیگه نیست حتی شستن اینور ...

شونه ضد شپش دارم با همون متوجه شدم به سر پسرم زدم بیرون اومد ولی میگم دیروز از صبح تا شب شونه کردم آخرش شب یدونه در اومد واسه همین بهش شک کردم راه درستی هست فقط شونه یا نه باید یه چیزی کنارش بگیرم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
رشک رو هیچی از بین نمیره فقط باید با ناخن خارج کنی.برای همین میگم هرروز شونه کنی که تا رشک ها تبدیل ...

والله دفعه پیش هم کسی رو نداشتم رشک در بیاره ولی با داروها خودشون از بین رفتن واسه پسرم فقط لوسیون و شامپو زدم چون ۲ سالش بود نمیزاشت چیزی بزنم با همون ها رشک هاش هم رفتن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شونه ضد شپش دارم با همون متوجه شدم به سر پسرم زدم بیرون اومد ولی میگم دیروز از صبح تا شب شونه کردم آ ...

اون رشک تازه از تخم دراومده بود یا شما خوب شونه نکردی

وقتی رشک از تخمش در میاد شما ۵ روز وقت داری درش بیاری تا بالغ شه و تخم ریزی کنه من ۳ روز یه بار موها داداشم شونه میکردم  هیچ ماده ای به رشکا نفوذ نمیکنن مگه اینکه دیدم نفت میریزن رو سرشون این کارت خطرناکه

شپش جوریه که یدونه بمونه بعد چندماه بازم زیاد میشن. احتمالا یدونه از زیر دستت در رفته

آخه مگه میشه چند ماه زنده بمونه آخه میگن حتما باید از خون تغذیه کنن 

منم یبار گرفتم  ولی شامپو و اینها اصلا استفاده نکردم چندتا کار انجام دادم از بین رفتن

چه کاری عزیزم از شامپو یکم نگرانم آخه یه پسر ۱ ساله هم دارم به اونم شیر میدم نگرانم برای بار دوم چون میگن شیمایی و خطرناک هستن 

بزنین ازدیجی کالا قطره کیمیابرای شپش عالیه ماهم چندماه هممون درگیربودیم همه راهم امتحان کردیم اخرش ...

این قطره رو می تونم از عطاری ها پیدا کنم ؟

فرضا یه رشک بمونه چند هفته طول می‌کشه تا بشه شپش بعد با یکی دوتا که آدم متوجه نمیشی چون خارش ندارن ز ...

ته عزیزم من مطمئن بودم هیچی نبود چون یه ماه بعد عروسی متوجه شدم خیلی زود زیاد میگن چند ماه طول نمیکشه 

احتمالا دوباره از یه جا دیگرفتین

نمیدونم خودم هم گیج شدم یا دوباره برگشتن یا اطرافم کسی هست مبتلا هست من نمیدونم آخه مگه میشه 

ته عزیزم من مطمئن بودم هیچی نبود چون یه ماه بعد عروسی متوجه شدم خیلی زود زیاد میگن چند ماه طول نمیکش ...

اصلا نمیشه مطمئن شد میبینی یدونه رشک ندیده مونده

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
نمیدونم خودم هم گیج شدم یا دوباره برگشتن یا اطرافم کسی هست مبتلا هست من نمیدونم آخه مگه میشه 

از ابان اگه شپش بمونه تاالان

کل سرت پر پر شپش زندس

قطعا از ابان نیست

تازگی گرفتی

همون شامپو شپش بگیرید بزنید منم پارسال گرفتم با همین رفت کامل

وای من هم گرفتم اونقدر نیخا ه سرم داره میسوزه چیکار کنم 

اگه اولین باره برو داروخانه شامپو و لوسیون بگیر شونه ضد شپش فلزی با اینا حل میشه ولی مال من‌ چون قبلا استفاده کردم نگرانم چون میگن استفاده زیادش ضرر داره واسه پسرم که اصلا استفاده نمیکنم 

عزیزم من خیلی تجربه شپش دارم چون برادر کوچیکم از دختر عمه و عموش خیلی شپش گرفته قطره از اینور اونور ...

خب من شونه دارم فلزی هم هست صبح تا شب شونه میکنم چیزی در نمیاد آخه دیروز از صبح تا شب شونه کردم آخرش شب یدونه در اومد فقط با این روش فکر نکنم به این راحتی ها از شرش خلاص نمیشم 

اون رشک تازه از تخم دراومده بود یا شما خوب شونه نکردی وقتی رشک از تخمش در میاد شما ۵ روز وقت داری د ...

مگه شونه کردن هم مدل داره عزیزم؟من از فرق سرم تا انتها می کشم والله موندم چیکار کنم با این شونه فکر کنم خیلی زمان بر هست 

اصلا نمیشه مطمئن شد میبینی یدونه رشک ندیده مونده

عزیزم متاسفانه این موجودات چندش زود زیاد میشن نمیشه چند ماه بمونه و زیاد نشن از ابان ببین چند ماه رد شده اگه این همه مدت مونده بود الان باید خیلی زیاد بودن اونقدر زیاد نیست با خارش با شونه زود مشخص میشه هستن یا نه این که گرفتم تازه هست مال چند ماه نیست این مدت همش شونه میکردم سر پسرم رو نگاه میکردم چیزی نبود 

از ابان اگه شپش بمونه تاالان کل سرت پر پر شپش زندس قطعا از ابان نیست تازگی گرفتی همون شامپو شپش ...

نه بابا از ابان رو سرم شپش نمونده مگه میشه اینا  زود زیاد میشن من مطمئن هستم اونقدر ها هم نیست مال پسرم که کلا خیلی کم بود چون از اون موقع حساس شدم تند به تند به سرش نگاه میکنم دو روز پیش متوجه شدم دو سه تا هست الان اصلا رشک نمیبینم ولی بازم دارم نگاه میکنم